Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. augusztus 18. szombat -   Ilona napja van - holnap Huba napja lesz.         BemutatkozĂł

A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a ’90-es évek elején kezdte meg mĂťködését, jelenleg Békés megye teljes területén illetve Jász-Nagykun-Szolnok megye jelentĂľs részén van jelen szolgáltatásaival.


A vállalkozás fĂľ tevékenysége élelmiszer, ital vegyes nagykereskedelme.
A Kft. a TEÁOR 4639 számon jelzett tevékenységen belül elsĂľsorban sör, üdítĂľitalok, ásványvíz, és egyéb szeszes italok nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik.

Szolgáltatásaink közé tartozik még rendezvények (a nagy volumenĂťtĂľl egészen a kis családi összejövetelekig) teljes körĂť ital-, és eszköz ellátása is. Rendelkezünk minden olyan eszközzel, ami egy sikeres rendezvény lebonyolításához elengedhetetlen: hĂťtĂľk, sörcsapolók, sörasztalok, sörpadok, óriás napernyĂľk, sátrak a 3×3m-es mérettĂľl egészen a több száz négyzetméteres nagysátorig.

 

Szakképzett területi képviselĂľi csapatunk rendszeresen látogatják viszonteladói Partnereinket, akiktĂľl a heti akciókról, aktuális promóciókról kapnak bĂľvebb felvilágosítást.


Italkínálatunkban a legolcsóbb kategóriájú termékektĂľl a legmagasabb prémium italok is megtalálhatók.  
A Bora Kft. a multinacionális láncok saját márkás termékeire és az ehhez kapcsolódó árversenyre reagálva az italpiacon szinte minden szegmensben kifejlesztette és forgalmazza a Bora Kft.
saját márkás termékeit. Ezek közül mára a Hunyadi Mátyás világos sör országosan ismert branddé vált a piacon.

 

 

A Bora-Ital Kiskereskedelmi Kft. mára 26 üzlettel rendelkezik Békés és Jász-Nagykun Szolnok megyében : Békéscsaba Corvin utca, Békéscsaba Szarvasi út, Békés, Battonya, Dévaványa, Doboz, Elek, GyomaendrĂľd, Gyula, Karcag, Kétsoprony, Kondoros, Kunszentmárton, MezĂľberény, Medgyesegyháza, MezĂľkovácsháza, MezĂľtúr, Nagyszénás, Orosháza, Sarkad, Szarvas, Szeghalom, Szolnok, Tótkomlós, Túrkeve, Újkígyós.


Célunk a viszonteladó partnerek és a lakossági vevĂľk elérése és igényeik teljes körĂť kiszolgálása.

Az italdiszkontoknál fontos szempont az egységes megjelenés és az üzlet nagyságához igazodó egységes külsĂľ és belsĂľ arculat.

Minden üzletünk a lakosság számára jól megközelíthetĂľ frekventált helyen található és parkolóval rendelkezik.
Üzleteink pontos címe és nyitva tartása
itt olvasható.Hosszabb távú terveink között szerepel, hogy a meglévĂľ italdiszkont hálózatunkat Békés és Szolnok megyében tovább bĂľvítsük.

 

A Bora Kft. 2001 óta minden évben megrendezi a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, amely Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb sörfesztiváljává és egyetlen csülökparádéjává nĂľtte ki magát. A rendezvényrĂľl bĂľvebben a www.csabaisorfesztival.hu vagy a www.facebook.com/csabaisorfesztival.hu oldalon tájékozódhat. 

 Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása