Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. október 22. hétfő -   Előd napja van - holnap KÖZT.KIKIÁLT., Gyöngyi napja lesz.         Bemutatkozó

A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a ’90-es évek elején kezdte meg mûködését, jelenleg Békés megye teljes területén illetve Jász-Nagykun-Szolnok megye jelentõs részén van jelen szolgáltatásaival.


A vállalkozás fõ tevékenysége élelmiszer, ital vegyes nagykereskedelme.
A Kft. a TEÁOR 4639 számon jelzett tevékenységen belül elsõsorban sör, üdítõitalok, ásványvíz, és egyéb szeszes italok nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik.

Szolgáltatásaink közé tartozik még rendezvények (a nagy volumenûtõl egészen a kis családi összejövetelekig) teljes körû ital-, és eszköz ellátása is. Rendelkezünk minden olyan eszközzel, ami egy sikeres rendezvény lebonyolításához elengedhetetlen: hûtõk, sörcsapolók, sörasztalok, sörpadok, óriás napernyõk, sátrak a 3×3m-es mérettõl egészen a több száz négyzetméteres nagysátorig.

 

Szakképzett területi képviselõi csapatunk rendszeresen látogatják viszonteladói Partnereinket, akiktõl a heti akciókról, aktuális promóciókról kapnak bõvebb felvilágosítást.


Italkínálatunkban a legolcsóbb kategóriájú termékektõl a legmagasabb prémium italok is megtalálhatók.  
A Bora Kft. a multinacionális láncok saját márkás termékeire és az ehhez kapcsolódó árversenyre reagálva az italpiacon szinte minden szegmensben kifejlesztette és forgalmazza a Bora Kft.
saját márkás termékeit. Ezek közül mára a Hunyadi Mátyás világos sör országosan ismert branddé vált a piacon.

 

 

A Bora-Ital Kiskereskedelmi Kft. mára 26 üzlettel rendelkezik Békés és Jász-Nagykun Szolnok megyében : Békéscsaba Corvin utca, Békéscsaba Szarvasi út, Békés, Battonya, Dévaványa, Doboz, Elek, Gyomaendrõd, Gyula, Karcag, Kétsoprony, Kondoros, Kunszentmárton, Mezõberény, Medgyesegyháza, Mezõkovácsháza, Mezõtúr, Nagyszénás, Orosháza, Sarkad, Szarvas, Szeghalom, Szolnok, Tótkomlós, Túrkeve, Újkígyós.


Célunk a viszonteladó partnerek és a lakossági vevõk elérése és igényeik teljes körû kiszolgálása.

Az italdiszkontoknál fontos szempont az egységes megjelenés és az üzlet nagyságához igazodó egységes külsõ és belsõ arculat.

Minden üzletünk a lakosság számára jól megközelíthetõ frekventált helyen található és parkolóval rendelkezik.
Üzleteink pontos címe és nyitva tartása
itt olvasható.Hosszabb távú terveink között szerepel, hogy a meglévõ italdiszkont hálózatunkat Békés és Szolnok megyében tovább bõvítsük.

 

A Bora Kft. 2001 óta minden évben megrendezi a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, amely Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb sörfesztiváljává és egyetlen csülökparádéjává nõtte ki magát. A rendezvényrõl bõvebben a www.csabaisorfesztival.hu vagy a www.facebook.com/csabaisorfesztival.hu oldalon tájékozódhat. 

 Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása