Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

ÉlĂ©sker Kft-Bora Kft. közös fõzõversenye
SzĂĽrkemarha pörkölt fõzõ verseny
2008. 09. 30. 11:04
A Bora Italnagykereskedelmi Kft. Ă©s az ÉlĂ©sker Kft. közös fõzõversenyt szervezett kereskedõik Ă©s vendĂ©glátĂłsaik rĂ©szĂ©re a Várkerti Vigasságok vasárnapi napján.

Vasárnap a kereskedõk Ă©s vendĂ©glátĂłsok fõzõversenyĂ©n 30 csapat bizonyĂ­totta, milyen Ă­zletesen tudják megfõzni a szĂĽrkemarhát pörköltnek. A jĂł hangulatrĂłl a zenĂ©szek egĂ©sz dĂ©lelõtt gondoskodtak, mulatásbĂłl nem volt hiány. Mire elkĂ©szĂĽltek a pörköltek minden fõzõcsapatnak elhĂşzták a nĂłtájukat. Kiss Sándor Gyomaendrõdi partnerĂĽnk egĂ©szben sĂĽtött meg egy kisdisznĂłt, mely Ă­zben Ă©s látványban egyaránt lehengerlõ volt.

        Elsõ helyen az AprĂłkák nevû csapat vĂ©gzett, 2. helyezett a 601-es   C+C Ă‰lĂ©sker áruháza, valamint a 3. helyen SzabĂł LászlĂł Földi Csemege nevû csapata vĂ©gzett. Ezen a napon is osztott ki kĂĽlöndĂ­jat a szakácsokbĂłl Ă©s szakács meseterekbõl állĂł zsûri, melyet a 200-as ÉlĂ©sker áruház vihetett haza.

  Forrás: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása