Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Ăšjabb termĂ©kkel bõvĂĽlt a Bora Kft. sörkĂ­nálata.
A Carlsberg által gyártott Lav sört a lakossági vásárlók és a partnereink is meg tudják vásárolni.
2008. 10. 10. 11:45

   Lav sör a Bora Kft. termĂ©kpalettájánA Lav vagy Lav Pivo az egyik legnĂ©pszerûbb Ă©s legismertebb szerb sörmárka. GyártĂłja Ă©s forgalmazĂłja a Carlsberg Breweries. A második legnagyobb piaci rĂ©szesedĂ©ssel bĂ­rĂł sörmárka a szerb sörpiacon, jelenleg csak a Jelen pivo elõzi meg. Szerbia mellett valamennyi volt Jugoszláv államban megvásárolhatĂł.

A Lav egy pilsner tĂ­pusĂş sör 12%-os extrakt Ă©s 5,2% alkohol tartalommal. A Carlsberg sörgyárak gyártási technolĂłgiájának Ă©s követelmĂ©nyeinek köszönhetõen mindez magas minõsĂ©ggel párosul. A Lav a legjobb minõsĂ©gû alapanyagokbĂłl kĂ©szĂĽl, kĂĽlönösen aranysárga szĂ­nĂ©vel Ă©s kellemesen keserû Ă­zĂ©vel tûnik ki a hasonlĂł tĂ­pusĂş sörök közĂĽl.

A márka a szerb nemzeti labdarúgó-válogatott és a szerb labdarúgó kupa hivatalos szponzora egyben, utóbbinak névadója is 2006 óta (Lav Cup).  Forrás: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása