Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

T√≠z csal√°dnak var√°zsolt a Bora Kft. kar√°csonyra ter√ľlj-ter√ľlj asztalk√°mot
2009. 02. 10. 08:49
√Ārva gyerekeknek, neh√©z sors√ļ csal√°doknak k√≠v√°nt aj√°nd√©k k√≠s√©ret√©ben Boldog Kar√°csonyt a Bora Kft.

A T√∂rpi kar√°csonya c√≠mû felh√≠v√°sunkra √©rkezõ sok-sok lev√©lbõl v√°lasztottunk ki t√≠zet, s ,,k√©zbes√≠tett√ľk" szem√©lyesen az aj√°nd√©kokat. Hogy a meglepet√©s teljes legyen, Bora Anik√≥, Szab√≥ √Āgnes √©s Sz√°sz P√©ter k√ľl√∂n √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl cs√∂ngetett be Gyul√°n az Orsovai √ļti lak√≥otthonba is. Innen √≠rt levelet a 13 √©ves Petra. A kisl√°ny sorai valamennyiõnket m√©lyen megind√≠tott. A nyolc testv√©r 2002-ben √∂t h√≥nap alatt vesz√≠tette el mindk√©t sz√ľlõj√©t. A gyerekeket — a legfiatalabb ikerp√°r most 10, a legidõsebb fi√ļ 20 — √°llami gondoskod√°sba vett√©k. ,,Eleinte sokat s√≠rtunk, hi√°nyoztak apu√©k, a megszokott k√∂rnyezet√ľnk, kicsit f√©lt√ľnk is. Idõk√∂zben hozz√°nk k√∂lt√∂z√∂tt egy nagyfi√ļ, egy √≥vod√°s testv√©rp√°r √©s legut√≥bb egy 15 √©ves l√°ny. Lehet, hogy furcs√°n hangzik, de most m√°r √≠gy tizenketten vagyunk egy nagy csal√°d." — √≠rta Petra, aki ezzel szeretett volna kar√°csonyi meglepet√©st szerezni a t√∂bbieknek. Nevelõj√©vel v√©gig titokba tartotta a terv√©t, √≠gy le√≠rhatatlan volt az √∂r√∂m, amikor a Kft. munkat√°rsai az √ľd√≠tõkkel, gyerekpezsgõkkel, gy√ľm√∂lccsel, szaloncukorral, meg egy hatalmas szatyor j√°t√©kkal √©s kabalafigur√°val meg√©rkeztek a lak√°sotthonba. A kicsik boldogan szor√≠tott√°k magukhoz a j√°t√©kokat √©s kipr√≥b√°lt√°k valamennyit. B√ļcs√ļz√≥ul kar√°csonyi verseket szavaltak, ezzel csaltak k√∂nnyet a vend√©gek szem√©be. Mindh√°rman egyet√©rtett√ľnk abban, hogy aki csal√°dban nõtt fel, annak felfoghatatlan ezeknek a gyerekeknek a sorsa. √Ām azt is l√°ttuk, hogy a tizenk√©t fiatal sz√≠vbõl tud √∂r√ľlni, s ehhez az √∂r√∂mh√∂z most a c√©g is hozz√°j√°rulhatott. A gyerekek igazs√°gosan osztoztak meg a j√°t√©kokon, melyet a munkat√°rsak aj√°nlottak fel az otthon m√°r megunt haszn√°lati t√°rgyakb√≥l. A kicsik nem b√≠rtak betelni a sok-sok aj√°nd√©kkal. A kincseken testv√©riesen osztoztak. A gy√∂ngy√∂ket felszippant√≥ elemes j√°t√©kporsz√≠v√≥ lett a kedvenc.(K√∂sz√∂nj√ľk Szluka D√≥rika J) A gyerekfel√ľgyelõ nem kis b√ľszkes√©ggel jegyezte meg, nem v√©letlen, hogy p√©ld√°s rend √©s tisztas√°g van az otthonukban. Nagy figyelmet ford√≠tanak az √∂n√°ll√≥ √©letre nevel√©sre, az otthoni teendõket felv√°ltva v√©gzik. Soha nincs vita azon, ki mosogat, ki porsz√≠v√≥zik, fi√ļk √©s l√°nyok egyar√°nt sz√≠vesen √©s √ľgyesen v√©gzik el a h√°zi munk√°t.

Petra levele hatotta meg a kollégákat a leginkább, amikor kiválasztottuk a 10 családot, de meg kell említeni, hogy minden levélben volt valami megindító.

Feh√©r Endre 3,5 √©ves kisfi√ļ nev√©ben √©desanyja √≠rt. Endre D√©vav√°ny√°n √©l sz√ľleivel √©s 1,5 √©ves Lola h√ļg√°val. A kisl√°nynak s√ļlyos sz√≠vfejlõd√©si rendelleness√©ge van, a kisfi√ļ tejcukor √©rz√©keny. Nagyon meg√∂r√ľltek, amikor megl√°tt√°k a sok finoms√°got √©s a sok j√°t√©kot. Az √≥ri√°s nyuszi aratta a legnagyobb sikert, k√∂sz√∂nj√ľk Lenkefi Le√°nak J nagyon j√≥ helyre ker√ľlt. Az √©desanya elmes√©lte, hogy az id√©n biztosan nem ehettek volna a gyerekek szaloncukrot √©s bejglit, ha a c√©g nem aj√°nd√©koz nekik.

A levelek elolvas√°sa √©s az aj√°nd√©kok kioszt√°sa ut√°n sok√°ig hat√°sa alatt voltunk a l√°tott √©letk√∂r√ľlm√©nyeknek, a szeg√©ny sors√ļaknak, a n√©lk√ľl√∂z√©snek.

A c√©g felaj√°nl√°sa mellett id√©n a Koll√©g√°k seg√≠ts√©geteket is k√©rt√ľk!

Gyûjt√©st szervezt√ľnk koll√©g√°ink k√∂z√∂tt, hogy egy√ľtt seg√≠thess√ľnk a r√°szorul√≥ kicsiknek √©s csal√°djaiknak.

Ez√ļton szeretn√©nk megk√∂sz√∂nni munkat√°rsainknak, akik aj√°nd√©kokkal hozz√°j√°rultak a T√∂rpi Kar√°csonya prom√≥ci√≥ sikeress√©g√©hez. Az otthon megunt j√°t√©kok, k√∂nyvek, aj√°nd√©kt√°rgyak, ruh√°k nagyon j√≥ c√©lt szolg√°ltak √©s megtal√°lt√°k legm√©lt√≥bb hely√ľket.  ForrŠs: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa