Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Utazás Kiállításon a Bora KFt. rendezvényei
Bor & Grill Fesztiv√°l, Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©, V√°rkerti Vigass√°gok
2009. 02. 10. 08:59

2009. febru√°r 25-m√°rcius 1. k√∂z√∂tt rendezik meg az idei 32. Nemzetk√∂zi idegenforgalmi ki√°ll√≠t√°st Budapesten a Hungexpo G pavilonj√°ban.Díszvendég: Görögország

√ćg√©retes desztin√°ci√≥: Jap√°n

Kiemelt belföldi téma: Kulturális turizmus

A jelenlegi, v√°ls√°gosnak nevezett idõkben egyre t√∂bben k√©nytelenek vagyunk lemondani dolgokr√≥l, amelyeket szeret√ľnk, amely egy kis es√©lyt ad arra, hogy kikapcsol√≥djunk a sz√ľrke h√©tk√∂znapokb√≥l. „Tal√°lj r√° a saj√°t utadra!” – hirdeti az UTAZ√ĀS 2009 ki√°ll√≠t√°s szlogenje, ezzel √∂szt√∂n√∂zve, b√≠ztatva az utaz√≥k√∂z√∂ns√©get, hogy ne mondjon le idei nyaral√°s√°r√≥l, hossz√ļh√©tv√©g√©irõl.

A Bora Kft. a tavalyi √©v ut√°n ism√©t n√©pszerûs√≠ti rendezv√©nyeit az idei Ki√°ll√≠t√°son is. A b√©k√©scsabai standon a IX. Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©t, az azon bel√ľl megrendez√©sre ker√ľlõ Cs√ľl√∂k K√ľl√∂nlegess√©gek Eur√≥pa Bajnoks√°g√°t, valamint a Bor & Grill Fesztiv√°lt n√©pszerûs√≠tj√ľk.

Seg√≠ts√©g√ľnkre lesz Proh√°szka B√©la Venesz-d√≠jas-, olimpiai bajnok mesterszak√°cs, aki a rendezv√©nyek gasztron√≥miai h√°zigazd√°ja. A standon fel√°ll√≠tott l√°tv√°nykonyh√°ban k√©sz√≠t cs√ľlk√∂s √©telk√ľl√∂nlegess√©geket, ezzel is cs√°b√≠tva a vend√©geket a IX. Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©ra.

Gyula városának standja a Várkerti Vigasságok rendezvényre hívja fel minél több látogató figyelmét. A Dél-Alföldi Marketing Igazgatóság munkatársai valamennyi rendezvényt ajánlja a látogató közönségnek.  ForrŠs: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa