Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Utazás Kiállításon a Bora KFt. rendezvényei
Bor & Grill Fesztivál, Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé, Várkerti Vigasságok
2009. 02. 10. 08:59

2009. február 25-március 1. között rendezik meg az idei 32. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítást Budapesten a Hungexpo G pavilonjában.Díszvendég: Görögország

Ígéretes desztináció: Japán

Kiemelt belföldi téma: Kulturális turizmus

A jelenlegi, válságosnak nevezett időkben egyre többen kénytelenek vagyunk lemondani dolgokról, amelyeket szeretünk, amely egy kis esélyt ad arra, hogy kikapcsolódjunk a szürke hétköznapokból. „Találj rá a saját utadra!” – hirdeti az UTAZÁS 2009 kiállítás szlogenje, ezzel ösztönözve, bíztatva az utazóközönséget, hogy ne mondjon le idei nyaralásáról, hosszúhétvégéiről.

A Bora Kft. a tavalyi év után ismét népszerűsíti rendezvényeit az idei Kiállításon is. A békéscsabai standon a IX. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, az azon belül megrendezésre kerülő Csülök Különlegességek Európa Bajnokságát, valamint a Bor & Grill Fesztivált népszerűsítjük.

Segítségünkre lesz Prohászka Béla Venesz-díjas-, olimpiai bajnok mesterszakács, aki a rendezvények gasztronómiai házigazdája. A standon felállított látványkonyhában készít csülkös ételkülönlegességeket, ezzel is csábítva a vendégeket a IX. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra.

Gyula városának standja a Várkerti Vigasságok rendezvényre hívja fel minél több látogató figyelmét. A Dél-Alföldi Marketing Igazgatóság munkatársai valamennyi rendezvényt ajánlja a látogató közönségnek.  Forrás: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása