Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Utazás 2009. Kiállítás
2009. 04. 01. 09:14

A 2009-es Utaz√°s Ki√°ll√≠t√°son is jelen volt rendezv√©nyeivel a Bora Kft. 

A Bor & Grill Fesztiv√°lt, A Csabai S√∂rfesztvi√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√©t, A Cs√ľl√∂k K√ľl√∂nlegess√©gek Eur√≥pa-bajnoks√°g√°t √©s a V√°rkerti Vigass√°gokat szem√©lyesen n√©pszerûs√≠tett√©k a szervezõk a fõv√°rosban.Az id√©n 32. alkalommal nyitotta meg kapuit Budapesten az orsz√°g legjelentõsebb idegenforgalmi v√°s√°ra. A rendezv√©ny k√ľl√∂nlegess√©ge volt, hogy ebben az √©vben elõsz√∂r √°ll√≠tott ki egy pavilonban az √∂sszes magyarorsz√°gi idegenforgalmi szolg√°ltat√≥. B√©k√©scsaba az Utaz√°s 2009 Ki√°ll√≠t√°son - az id√©n elõsz√∂r - nagyobb ter√ľleten √©s √ļjabb attrakci√≥kkal is k√©pviseltette mag√°t. A m√°r j√≥l ismert szlov√°k, n√©pi podsztyen√°s (elõtorn√°cos) h√°zzal √©s a csabai vastagkolb√°szokb√≥l √∂ssze√°ll√≠tott ker√≠t√©ssel. 

A b√©k√©scsabaiak imm√°r kilencedik alkalommal, minden eddigin√©l nagyobb ter√ľleten jelentek meg az Utaz√°s ki√°ll√≠t√°son, ahol az √©rdeklõdõk a v√°ros turizmus√°r√≥l √©s terveirõl t√°j√©koztat√°st kaptak Vantara Gyula polg√°rmestertõl √©s Szente B√©l√°t√≥l.

A v√°rosi standot d√≠sz√≠tett√©k a Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√© valamint a Cs√ľl√∂k K√ľl√∂nlegess√©gek Eur√≥pa-bajnoks√°g √©s a Bor & Grill Fesztiv√°l roll plak√°tjai, illetve Farkas G√°bor, a n√©pmûv√©szet ifj√ļ mestere ker√°mi√°i. A v√°llalkoz√≥ kedvû l√°togat√≥kat K√°d√°r Ferenc fot√≥s egy kis idõutaz√°sra invit√°lta meg a v√°ros standj√°n. A kedves √©rdeklõdõk korabeli g√ļny√°kat magukra √∂ltve f√©nyk√©pezkedhettek az 1933-b√≥l sz√°rmaz√≥, diszn√≥v√°g√°s c√≠mû kinagy√≠tott f√©nyk√©pe elõtt.

A szakmai napon Vantara Gyula polg√°rmester √ļr megh√≠v√°s√°ra t√∂bb belf√∂ldi vezetõ, k√ľlf√∂ldi diplomata, turisztikai szakember l√°togatott a b√©k√©scsabai standra, t√∂bbek k√∂z√∂tt Gyenesei Istv√°n, √∂nkorm√°nyzati miniszter,  Jeff Levine, az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok nagyk√∂vet√©nek helyettese, munkat√°rsa, Steve Knode, kereskedelmi attas√©, Ranjit Rae, az Indiai K√∂zt√°rsas√°g rendk√≠v√ľli √©s meghatalmazott nagyk√∂vete, Juraj Migas, a Szlov√°k K√∂zt√°rsas√°g rendk√≠v√ľli √©s meghatalmazott nagyk√∂vete, Dr. R√≥na Iv√°n, a Magyar Turizmus Zrt. vez√©rigazgat√≥ja, Guly√°s P√©ter, a D√©l-alf√∂ldi Region√°lis Marketing Igazgat√≥s√°g vezetõje, Dr. Budai Zolt√°n √©s Bal√°zs Edina turisztikai szaktan√°csad√≥k. 

Gyula v√°ros standj√°nak turisztik√°√©rt felelõs koll√©g√°i a V√°rkerti Vigass√°gok roll plak√°tj√°val valamint sz√≥r√≥lapjaival n√©pszerûs√≠tett√©k az augusztus v√©gi rendezv√©nyt.  ForrŠs: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa