Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Utazás 2009. Kiállítás
2009. 04. 01. 09:14

A 2009-es Utazás Kiállításon is jelen volt rendezvényeivel a Bora Kft. 

A Bor & Grill Fesztivált, A Csabai Sörfesztviál és Csülökparádét, A Csülök Különlegességek Európa-bajnokságát és a Várkerti Vigasságokat személyesen népszerűsítették a szervezők a fővárosban.Az idén 32. alkalommal nyitotta meg kapuit Budapesten az ország legjelentősebb idegenforgalmi vására. A rendezvény különlegessége volt, hogy ebben az évben először állított ki egy pavilonban az összes magyarországi idegenforgalmi szolgáltató. Békéscsaba az Utazás 2009 Kiállításon - az idén először - nagyobb területen és újabb attrakciókkal is képviseltette magát. A már jól ismert szlovák, népi podsztyenás (előtornácos) házzal és a csabai vastagkolbászokból összeállított kerítéssel. 

A békéscsabaiak immár kilencedik alkalommal, minden eddiginél nagyobb területen jelentek meg az Utazás kiállításon, ahol az érdeklődők a város turizmusáról és terveiről tájékoztatást kaptak Vantara Gyula polgármestertől és Szente Bélától.

A városi standot díszítették a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé valamint a Csülök Különlegességek Európa-bajnokság és a Bor & Grill Fesztivál roll plakátjai, illetve Farkas Gábor, a népművészet ifjú mestere kerámiái. A vállalkozó kedvű látogatókat Kádár Ferenc fotós egy kis időutazásra invitálta meg a város standján. A kedves érdeklődők korabeli gúnyákat magukra öltve fényképezkedhettek az 1933-ból származó, disznóvágás című kinagyított fényképe előtt.

A szakmai napon Vantara Gyula polgármester úr meghívására több belföldi vezető, külföldi diplomata, turisztikai szakember látogatott a békéscsabai standra, többek között Gyenesei István, önkormányzati miniszter,  Jeff Levine, az Amerikai Egyesült Államok nagykövetének helyettese, munkatársa, Steve Knode, kereskedelmi attasé, Ranjit Rae, az Indiai Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, Juraj Migas, a Szlovák Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, Dr. Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, Gulyás Péter, a Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság vezetője, Dr. Budai Zoltán és Balázs Edina turisztikai szaktanácsadók. 

Gyula város standjának turisztikáért felelős kollégái a Várkerti Vigasságok roll plakátjával valamint szórólapjaival népszerűsítették az augusztus végi rendezvényt.  Forrás: Bora Italnagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása