Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

A Panoráma Restaurant, Snack Bar és Wellness Hotel*** nevet kapta az a háromfunkciós létesítmény, amelyet kedden adtak át Békéscsabán a Gyulai úton.
2009. 07. 08. 11:20
A létesítményt egy kilenc éve felhúzott szállodából alakították át.

A teljes felĂşjĂ­tást önerõbõl biztosĂ­totta a tulajdonos Ă©s ĂĽzemeltetõ Bora Kft. - tájĂ©koztatta a Napi Turizmust a Kft. tulajdonosa, Bora Imre. A háromcsillagos házban 14 kĂ©tágyas szoba Ă©s kettõ 4-6 szemĂ©lyes exkluzĂ­vabb kialakĂ­tásĂş apartman találhatĂł. A wellness nevet szolgáltatásai miatt viseli a hotel: helyet kapott benne egy ötszemĂ©lyes jacuzzi, infraszauna, finnszauna Ă©s masszázsterem is. Az elkerĂĽlõĂşt mentĂ©n Ă©s egy benzinkĂşt mögött állĂł ház elsõsorban az átutazĂł vendĂ©gekre számĂ­t Ă©s a Csabára ĂĽzleti Ăştra vagy fesztiválokra látogatĂłkra. A ház 80 fõs Ă©tterme a Magyar Nemzeti GasztronĂłmiai SzövetsĂ©g szakmai segĂ­tsĂ©gĂ©vel alakĂ­totta ki kĂ­nálatát, amelyben a hagyományos magyar fogások dominálnak, mellĂ©jĂĽk hungarikumnak számĂ­tĂł borokat, pálinkát szolgálnak fel. A ház Ă©jjel-nappal nyitvatartĂł Ă©s gyorsĂ©teleket kĂ­nálĂł snack bar-ja kimondottan az átutazĂłkra Ă©pĂ­t. A lĂ©tesĂ­tmĂ©ny ĂĽgyvezetõje Bora ImrĂ©nĂ©, a szakmai vezetõ Drimba PĂ©ter 15 Ă©ve dolgozik a vendĂ©glátásban.

www.panoramawellness.hu  Forrás: Bora Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása