Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Hírek, aktualitások

Átadták az Alföldi Turizmusáért Díjakat
2009. 12. 10. 10:39

December 9-én évzáró szakmai találkozó keretében Kiskunmajsán kiosztották az idei Alföld Turizmusáért Díjak-at.

 A Dél-Alföldi RIB által odaítélt elismeréseket Dr. Tokaji Ferenc elnök adta át.

A díjazottak:

 • Dr. Gellai Imre közgazdász, turisztikai szakértő az AQUAPROFIT Zrt. idegenforgalmi tanácsadója, aki az Alföld iránt - ahonnan származik - mindig nagy figyelemmel volt -, megalakulása óta segíti tanácsaival a Dél-Alföldi RIB-et és a termálklasztert.
 • Pálinkás József a Vajdsági Egészségturisztikai klaszter igazgatója - A Vajdasági Klaszter a Dél–alföldi Termálklaszterrel közösen a határokon átívelő „Kárpátok - Termálrégió” kialakításával, folyamatos marketing, -oktatási, -információs ,- innovációs és fejlesztési feladatokat lát el.
 • Dr. Ruszinkó Ádám, az EuroSpa Kft. szakmai igazgatója, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület alapító tagja és elnöke munkájával nagyban hozzájárult az elmúlt évek egészségturisztikai fejlesztéseinek megvalósulásához és az „Alföld SPA” brand megalapozásához, tanulmányai segítették a RIB térségi munkáját.
 • Dr. Demeter László a Szarvasi Gyógy-Termál Kft. ügyvezetője polgármesteri tevékenységében fontos szerepet töltött be a városmarketing, városimázs kialakításában, különös tekintettel Szarvas város idegenforgalmának fejlesztésére.
 • A XIII. Kettesfogathajtó Világbajnokság szervezői - A szervezők pontos és szakszerű munkájának köszönhetően a Világbajnokság nagyban hozzájárult a régió hírnevének növeléséhez.
 • Szentes Város Önkormányzata - A település vezetése tudatosan törekszik a város turisztikai vonzerejének növelésére és ennek érdekében számos sikeres beruházást valósított meg. Belvárosa ma már nem a romos épületekről, hanem korszerűen felújított intézményekkel és parkokkal büszkélkedik. A Petőfi Szálló folyamatban lévő rekonstrukciójával országunk egyik legszebb szecessziós épülete nyeri vissza régi küllemét.
 • Baja Tourinform Iroda - munkatársai a turisztikai marketing szinte valamennyi eszközét hatékonyan alkalmazzák a vendégforgalom növelése érdekében. Az elmúlt években több sikeres akciót valósítottak meg a Regionális Marketing Igazgatósággal együttműködve (Duna-táj kiállítás, Szerb Study Tour).

  A Dél-Alföldi RIB Gasztronómai Díja:
 • A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé - jól szolgálja a Dél–Alföldre irányuló hazai turizmus erősödését.
 • A Kiskunmajsai Sör–Fürdő Fesztivál - az Alföld, sőt az egész ország számára vonzó, programokban igen gazdag rendezvény.
 • Asztalos László - A térség egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvénye, az Orosháza-Gyopárosfürdői Európai Kenyérünnep emblematikus szervezője, pékmester - tájékoztatta a Napi Turizmust a Dél-Alföldi RIB.


  Forrás: Napi Turizmus (2009.12.09.) 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása