Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Ételkészítési bemutató a Békés Megyei Cullinary Team közreműködésével a Bor & Grill Fesztiválon
2010. 04. 07. 14:58

Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke a március 26-28-a között megrendezésre kerülő Bor & Grill Fesztivál beharangozó rendezvényén is részt vett, erről kérdeztük.-    Milyen alkalomból látogatott el március 5-én a Panoráma Restaurant, Snack Bar és Wellness Hotelbe?

-    A békéscsabai Bor & Grill Fesztivál volt a ma reggeli ételbemutató apropója, ahol Domokos László, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Vantara Gyula, Békéscsaba Megyei Jogú polgármestere is jelen voltak. De természetesen részt vett az eseményen Bora Imre és Csanálosi László a fesztivál főszervezői is.


-    Mi volt a céljuk?
-    A fesztiválon megjelenő ételeket szerettük volna bemutatni. Így voltak többek között grill ételek, tojás, csabai kolbász, amelyeket helyben el is készítettük, és meg is lehetett kóstolni. Fantasztikus ételek voltak, hiszen mind helyi, Békés megyében megtermelt, kiváló minőségű alapanyagokból készültek.

 

-    Ön hogyan kapcsolódik ehhez a fesztiválhoz?
-    A Békés Megyei Cullinary Team is részt vesz a rendezvényen, hiszen a március 26-ai megnyitó után civil szervezeteknek és nyugdíjasoknak fognak ételkészítési bemutatót tartani az olimpiai érmes szakácsmesterek, március 28-án, vasárnap 12 órától pedig a sétáló utcában fognak ételkészítési bemutatót és kóstolót tartani. A rendezvény gasztronómiai házigazdája pedig jómagam leszek.  Forrás: MCOnet-Kovács Tünde 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása