Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

ÉtelkĂ©szĂ­tĂ©si bemutatĂł a BĂ©kĂ©s Megyei Cullinary Team közremûködĂ©sĂ©vel a Bor & Grill Fesztiválon
2010. 04. 07. 14:58

Prohászka BĂ©la, a Magyar Nemzeti GasztronĂłmiai SzövetsĂ©g elnöke a március 26-28-a között megrendezĂ©sre kerĂĽlõ Bor & Grill Fesztivál beharangozĂł rendezvĂ©nyĂ©n is rĂ©szt vett, errõl kĂ©rdeztĂĽk.-    Milyen alkalombĂłl látogatott el március 5-Ă©n a Panoráma Restaurant, Snack Bar Ă©s Wellness Hotelbe?

-    A bĂ©kĂ©scsabai Bor & Grill Fesztivál volt a ma reggeli Ă©telbemutatĂł apropĂłja, ahol Domokos LászlĂł, a BĂ©kĂ©s Megyei KözgyûlĂ©s elnöke, valamint Vantara Gyula, BĂ©kĂ©scsaba Megyei JogĂş polgármestere is jelen voltak. De termĂ©szetesen rĂ©szt vett az esemĂ©nyen Bora Imre Ă©s Csanálosi LászlĂł a fesztivál fõszervezõi is.


-    Mi volt a cĂ©ljuk?
-    A fesztiválon megjelenõ Ă©teleket szerettĂĽk volna bemutatni. ĂŤgy voltak többek között grill Ă©telek, tojás, csabai kolbász, amelyeket helyben el is kĂ©szĂ­tettĂĽk, Ă©s meg is lehetett kĂłstolni. Fantasztikus Ă©telek voltak, hiszen mind helyi, BĂ©kĂ©s megyĂ©ben megtermelt, kiválĂł minõsĂ©gû alapanyagokbĂłl kĂ©szĂĽltek.

 

-    Ă–n hogyan kapcsolĂłdik ehhez a fesztiválhoz?
-    A BĂ©kĂ©s Megyei Cullinary Team is rĂ©szt vesz a rendezvĂ©nyen, hiszen a március 26-ai megnyitĂł után civil szervezeteknek Ă©s nyugdĂ­jasoknak fognak Ă©telkĂ©szĂ­tĂ©si bemutatĂłt tartani az olimpiai Ă©rmes szakácsmesterek, március 28-án, vasárnap 12 ĂłrátĂłl pedig a sĂ©tálĂł utcában fognak Ă©telkĂ©szĂ­tĂ©si bemutatĂłt Ă©s kĂłstolĂłt tartani. A rendezvĂ©ny gasztronĂłmiai házigazdája pedig jĂłmagam leszek.  Forrás: MCOnet-Kovács TĂĽnde 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása