Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

B√©k√©s megye prominens szem√©lyis√©gei n√©pszerûs√≠tett√©k a Bor & Grill Fesztiv√°lt - interj√ļ Bora Imr√©vel
2010. 04. 07. 15:09

A Panor√°ma Restaurant, Snack Bar √©s Wellness Hotelben sosem √°ll meg az √©let. M√ļlt h√©ten egy nagyszab√°s√ļ √©telbemutat√≥val egybek√∂t√∂tt fesztiv√°lbeharangoz√≥t tartottak, amelyrõl Bora Imre a hotel tulajdonosa besz√©lt lapunknak.- A Bor & Grill Fesztiv√°l n√©pszerûs√≠t√©s√©re ker√ľlt sor m√°rcius 5-√©n d√©lelõtt az √Ėn √©tterm√©ben. Milyen √©teleket k√©sz√≠tettek?
- T√∂bbek k√∂z√∂tt p√°colt tarj√°t, kolb√°szt, valamint hozz√° val√≥ z√∂lds√©geket, paprik√°t, paradicsomot, v√∂r√∂shagym√°t grillezt√ľnk, de k√≥stoltunk az √©telekhez passzol√≥ borokat √©s p√°link√°kat is. Hiszen ezek mind jellemzõek lesznek a m√°rcius 26-28-a k√∂z√∂tt megrendez√©sre ker√ľlõ fesztiv√°lra is. Mivel a H√ļsv√©t elõtti h√©tv√©g√©n lesz a rendezv√©ny, k√≥stoltunk sonk√°t √©s fõtt toj√°st is, mert sz√°m√≠tunk arra, a l√°togat√≥k egy r√©sze a fesztiv√°lon fogja megv√°s√°rolni a h√ļsv√©ti asztalra val√≥ finoms√°gokat.

 


- Kik vettek részt ezen az ételbemutatón?
- Vantara Gyula, B√©k√©scsaba Megyei Jog√ļ V√°ros polg√°rmestere az√©rt vett r√©szt az esem√©nyen, mert a v√°rosnak fontos ez a fesztiv√°l, hiszen a k√©sõbbiekben rem√©lhetõen idegenforgalmi l√°tv√°nyoss√°g lesz √©s turist√°kat vonz B√©k√©scsab√°ra. Domokos L√°szl√≥, a B√©k√©s Megyei K√∂zgyûl√©s eln√∂ke szint√©n az√©rt volt jelen, mert a megye kiemelten t√°mogat minden olyan gasztron√≥miai rendezv√©nyt, amellyel a turist√°kat ide tudjuk csalni, illetve a helyi lakoss√°got tudjuk jobban sz√≥rakoztatni. Proh√°szka B√©la, a Magyar Nemzeti Gasztron√≥miai Sz√∂vets√©g eln√∂ke pedig nyilv√°nval√≥an nem csak ez√©rt volt jelen, mert b√©k√©s megyei, hanem mert a szakm√°ban minden olyan kezdem√©nyez√©st t√°mogat, amely n√©pszerûs√≠ti a gasztron√≥mi√°t.

 


- Mennyire √©rdeklõdnek az emberek a fesztiv√°l ir√°nt?
- Tavaly ker√ľlt elõsz√∂r megrendez√©sre ez a Bor & Grill Fesztiv√°l, √≠gy √ļgy gondolom, hogy a helyi lakosok m√°r tudnak r√≥la. De term√©szetesen hirdetj√ľk √≥ri√°splak√°tokon, interneten √©s k√ľl√∂nb√∂zõ m√©diumokban, √©s b√≠zunk benne, hogy nagyon sok csal√°d l√°togat ki a rendezv√©ny mindh√°rom napj√°ra √©s j√≥l fogja √©rezni mag√°t. A programjainkat is √ļgy √°ll√≠tottuk √∂ssze, hogy minden koroszt√°ly k√∂nnyed√©n megtal√°lja a neki kedves esem√©nyt, elõad√≥t.  ForrŠs: MCONET-Kov√°cs T√ľnde 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa