Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Békés megye prominens személyiségei népszerűsítették a Bor & Grill Fesztivált - interjú Bora Imrével
2010. 04. 07. 15:09

A Panoráma Restaurant, Snack Bar és Wellness Hotelben sosem áll meg az élet. Múlt héten egy nagyszabású ételbemutatóval egybekötött fesztiválbeharangozót tartottak, amelyről Bora Imre a hotel tulajdonosa beszélt lapunknak.- A Bor & Grill Fesztivál népszerűsítésére került sor március 5-én délelőtt az Ön éttermében. Milyen ételeket készítettek?
- Többek között pácolt tarját, kolbászt, valamint hozzá való zöldségeket, paprikát, paradicsomot, vöröshagymát grilleztünk, de kóstoltunk az ételekhez passzoló borokat és pálinkákat is. Hiszen ezek mind jellemzőek lesznek a március 26-28-a között megrendezésre kerülő fesztiválra is. Mivel a Húsvét előtti hétvégén lesz a rendezvény, kóstoltunk sonkát és főtt tojást is, mert számítunk arra, a látogatók egy része a fesztiválon fogja megvásárolni a húsvéti asztalra való finomságokat.

 


- Kik vettek részt ezen az ételbemutatón?
- Vantara Gyula, Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere azért vett részt az eseményen, mert a városnak fontos ez a fesztivál, hiszen a későbbiekben remélhetően idegenforgalmi látványosság lesz és turistákat vonz Békéscsabára. Domokos László, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke szintén azért volt jelen, mert a megye kiemelten támogat minden olyan gasztronómiai rendezvényt, amellyel a turistákat ide tudjuk csalni, illetve a helyi lakosságot tudjuk jobban szórakoztatni. Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke pedig nyilvánvalóan nem csak ezért volt jelen, mert békés megyei, hanem mert a szakmában minden olyan kezdeményezést támogat, amely népszerűsíti a gasztronómiát.

 


- Mennyire érdeklődnek az emberek a fesztivál iránt?
- Tavaly került először megrendezésre ez a Bor & Grill Fesztivál, így úgy gondolom, hogy a helyi lakosok már tudnak róla. De természetesen hirdetjük óriásplakátokon, interneten és különböző médiumokban, és bízunk benne, hogy nagyon sok család látogat ki a rendezvény mindhárom napjára és jól fogja érezni magát. A programjainkat is úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály könnyedén megtalálja a neki kedves eseményt, előadót.  Forrás: MCONET-Kovács Tünde 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása