Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Bor & Grill Fesztiv√°l, interj√ļ Bora Imre fõszervezõvel
2010. 04. 07. 15:18
Tavaly rendezt√©k meg elõsz√∂r B√©k√©scsab√°n a Bor & Grill Fesztiv√°lt. Id√©n m√°rcius 26-28 k√∂z√∂tt zajlott le a m√°sodik, hogyan √©rt√©keln√©?

- Az elsõ fesztiv√°lunkhoz k√©pest egy√©rtelmûen l√°tszik, hogy a Bor & Grill Fesztiv√°lnak helye van B√©k√©scsaba palett√°j√°n. Sokkal t√∂bb l√°togat√≥nk volt √©s komoly √©rdeklõd√©s volt a rendezv√©ny fel√© turisztikai szempontb√≥l is. P√©nteken, de szombaton √©s vas√°rnap is l√°tszott, hogy a l√°togat√≥sz√°munk jelentõsen megn√∂vekedett a tavalyi √©vhez k√©pest.

- Mekkora sz√°mr√≥l besz√©lhet√ľnk nagys√°grendileg √©s mitnek k√∂sz√∂nhetõ ez?Nyilv√°n sokkal nagyobb volt a fesztiv√°l k√≠n√°lata mind kultur√°lis t√©ren, mind a gasztron√≥mia ter√©n. Eml√≠thetn√©m itt a kirakod√≥v√°s√°rt, a bor√°szatok √©s a p√°link√°szok jelenl√©t√©t. Az is fontos t√©nyezõ volt, hogy mind a v√°ros, mind a megye kiemelten kezelte a rendezv√©nyt, ez√°ltal a l√°togat√≥k is jobban t√°j√©koz√≥dhattak. Neh√©z megtippelni a pontos l√°togat√≥sz√°mot, de √ļgy hiszem,  a h√°rom nap alatt k√∂zel 7-8 ezer ember biztosan megfordut a fesztiv√°l ter√ľlet√©n a b√©k√©scsabai s√©t√°l√≥ utc√°ban.

- Milyen ismert szem√©lyek tett√©k tisztelet√ľket a rendezv√©nyen?Mindenk√©ppen meg kell eml√≠tenem B√©k√©scsaba Megyei Jog√ļ V√°ros polg√°rmester√©t, Vantara Gyul√°t, aki megnyitotta a Bor & Grill Fesztiv√°lt. Domokos L√°szl√≥, a B√©k√©s Megyei K√∂zgyûl√©s eln√∂ke szint√©n jelen volt a rendezv√©ny nyit√≥napj√°n. Proh√°szka B√©la, az MNGSZ eln√∂ke szakmailag koordin√°lta a fesztiv√°l gasztron√≥miai r√©sz√©t, √©s v√©g√ľl nem nem utols√≥sorban Dr. R√≥na Iv√°n, a Magyar Turizmus Zrt. vez√©rigazgat√≥ja, aki szint√©n r√©szt k√∂sz√∂ntõt mondott az esem√©ny megnyit√≥ √ľnneps√©g√©n.

- A k√∂vetkezõ, harmadik Bor & Grill Fesztiv√°lra vannak-e m√°r terveik?A j√∂võ √©vben tal√°n csak annyit szeretn√©nk v√°ltoztatni, hogy ha lehets√©ges, akkor elhagyn√°nk a szombati esõt, √≠gy tal√°n m√©g t√∂bb ember v√°lasztana minket kikapcsol√≥d√°sa sz√≠nhely√©√ľl. 2011-ben teh√°t szint√©n lesz  Bor √©s Grill Fesztiv√°l B√©k√©scsab√°n, ugyan√ļgy  a H√ļsv√©t elõtti h√©tv√©g√©n v√°rjuk a bor, a p√°linka √©s a grill √©telek szerelmeseit.  ForrŠs: MCONET-Kov√°cs T√ľnde 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa