Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

K√ľlf√∂ldi szt√°rok a Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√© sz√≠npad√°n
2010. 05. 14. 14:57

2010. j√ļnius 8-√°n √©lõben fell√©p Chris Norman √©s zenekaraCHRIS NORMAN a '70-es √©vek brit sikercsapat√°nak, a teenybopper SMOKIE-nak az √©nekese, git√°rosa. Egy√ľttes√©vel 1973 - 1978 k√∂z√∂tt tucatnyi dallal szerepelt a sl√°gerlist√°kon. A '80-as √©vek √≥ta rendszeresen hol kil√©p az egy√ľttesbõl, hol visszat√©r. K√∂zben sz√≥l√≥karrierj√©t egyengeti kisebb- nagyobb sikerrel. Elsõ nagy sz√≥l√≥sikere egy duettdal: Suzi Quatr√≥val √©nekelte el a "Strumplin' in" ("√Ėsszegabalyodva" - magyar verzi√≥: Erica C. & Kiki: "Botladozunk" 1993.) c√≠mû dalt.

Legsikeresebb sz√≥l√≥albuma 1986-ban jelent meg "Some hearts are diamonds" c√≠mmel, amikor is a Modern Talkinggal cs√ļcson l√©võ Dieter Bohlen felkarolta r√©gi kedvenc√©t, √©s h√°rom olyan nagy sikerrel aj√°nd√©kozta meg, mint a c√≠mad√≥ "Some hearts are diamonds", a mega-hit "Midnight Lady" √©s a "No arms can ever hold you". Az album tov√°bbi sikere volt m√©g az "It's a tragedy" √©s a "Hunters of the night".
A legnagyobb sikert a "Midnight Lady" aratta, amely 1. helyezett lett a n√©met Top 100-on, √©s a f√©l vil√°g d√ļdolta ezt a Schimanski - Tetthely mozi bet√©tdalt.

1988-ban jelent meg a k√∂vetkezõ Chris Norman album, a "Hits from the heart", amely r√©szben v√°logat√°salbum, de t√∂bb √ļj felv√©telt is tartalmaz. A legnagyobb sikere az ugyancsak Bohlen kompon√°lta, szint√©n Tetthely bet√©tdal "Broken heroes", egy nagyszerû ballada volt. Az album sikere volt m√©g a "Sarah (You take my breath away)" c√≠mû dal, valamint egy duettet is tal√°lhatunk itt, nem m√°ssal, mint Shari Belafon- te-val ("I want to be needed"). 1988-ban Dieter Bohlen √©s Chris Norman √ļtjai sz√©tv√°ltak. Chris Norman sz√≥l√≥karrierje ezut√°n ism√©t m√©lypontra ker√ľlt.

1994-ben azonban √ļjra egy Dieter Bohlen dalt √©nekelt el. A "Wild wild angel" c√≠mû dalt.

Jegyek elõv√©telben kaphat√≥ 3.000 Ft-os egys√©g√°ron a Concert & Media h√°l√≥zat√°ban.

 (info: +361-222-1313), a Libri K√∂nyv√°ruh√°zakban √©s az ismert jegyp√©nzt√°rakban, Tourinform irod√°kban.                           
Internetes jegyrendelés:

http://www.jegyelado.hu/index.php?page=rendezvenyek&rid=3940                                 

 

SARAGOSSA BAND  n√©met popegy√ľttes. 1977-ben kezdõd√∂tt a karrierj√ľk, √©s megv√°ltozott fel√°ll√°ssal ugyan, de az √ļj √©vezredben is akt√≠vak. Az 1980-as √©vek elej√©n voltak p√°ly√°juk cs√ļcs√°n. J√≥ hangulat√ļ, vid√°m dalaik a karibi szigetvil√°g muzsik√°j√°t √∂tv√∂zik az eurodisco dallamoss√°g√°val, vagyis ugyanazt a sikerreceptet k√∂vett√©k, mint p√©ld√°ul a Boney M., a Gibson Brothers √©s a Goombay Dance Band. Reperto√°rjukon saj√°t dalok √©s feldolgoz√°sok egyar√°nt szerepelnek. N√©h√°ny ismert sl√°ger√ľk: Big Bamboo (Ay Ay Ay); Zabadak; Rasta Man; Ginger Red; Agadou; Aiko, Aiko; Buona sera. 1981-ben nagy sikert arattak a Za Za Zabadak c√≠mû albummal, melyen r√©gebbi √©s √ļjabb sl√°gereket dolgoztak fel. T√∂bbsz√∂r fell√©ptek Magyarorsz√°gon is.

2010. j√ļnius 12-√©n szombaton √©lõben l√©p fel a Saragossa Band a Csabai S√∂rfesztiv√°l √©s Cs√ľl√∂kpar√°d√© sz√≠npad√°n.  ForrŠs: Bora Kft. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa