Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Külföldi sztárok a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé színpadán
2010. 05. 14. 14:57

2010. június 8-án élőben fellép Chris Norman és zenekaraCHRIS NORMAN a '70-es évek brit sikercsapatának, a teenybopper SMOKIE-nak az énekese, gitárosa. Együttesével 1973 - 1978 között tucatnyi dallal szerepelt a slágerlistákon. A '80-as évek óta rendszeresen hol kilép az együttesből, hol visszatér. Közben szólókarrierjét egyengeti kisebb- nagyobb sikerrel. Első nagy szólósikere egy duettdal: Suzi Quatróval énekelte el a "Strumplin' in" ("Összegabalyodva" - magyar verzió: Erica C. & Kiki: "Botladozunk" 1993.) című dalt.

Legsikeresebb szólóalbuma 1986-ban jelent meg "Some hearts are diamonds" címmel, amikor is a Modern Talkinggal csúcson lévő Dieter Bohlen felkarolta régi kedvencét, és három olyan nagy sikerrel ajándékozta meg, mint a címadó "Some hearts are diamonds", a mega-hit "Midnight Lady" és a "No arms can ever hold you". Az album további sikere volt még az "It's a tragedy" és a "Hunters of the night".
A legnagyobb sikert a "Midnight Lady" aratta, amely 1. helyezett lett a német Top 100-on, és a fél világ dúdolta ezt a Schimanski - Tetthely mozi betétdalt.

1988-ban jelent meg a következő Chris Norman album, a "Hits from the heart", amely részben válogatásalbum, de több új felvételt is tartalmaz. A legnagyobb sikere az ugyancsak Bohlen komponálta, szintén Tetthely betétdal "Broken heroes", egy nagyszerű ballada volt. Az album sikere volt még a "Sarah (You take my breath away)" című dal, valamint egy duettet is találhatunk itt, nem mással, mint Shari Belafon- te-val ("I want to be needed"). 1988-ban Dieter Bohlen és Chris Norman útjai szétváltak. Chris Norman szólókarrierje ezután ismét mélypontra került.

1994-ben azonban újra egy Dieter Bohlen dalt énekelt el. A "Wild wild angel" című dalt.

Jegyek elővételben kapható 3.000 Ft-os egységáron a Concert & Media hálózatában.

 (info: +361-222-1313), a Libri Könyváruházakban és az ismert jegypénztárakban, Tourinform irodákban.                           
Internetes jegyrendelés:

http://www.jegyelado.hu/index.php?page=rendezvenyek&rid=3940                                 

 

SARAGOSSA BAND  német popegyüttes. 1977-ben kezdődött a karrierjük, és megváltozott felállással ugyan, de az új évezredben is aktívak. Az 1980-as évek elején voltak pályájuk csúcsán. Jó hangulatú, vidám dalaik a karibi szigetvilág muzsikáját ötvözik az eurodisco dallamosságával, vagyis ugyanazt a sikerreceptet követték, mint például a Boney M., a Gibson Brothers és a Goombay Dance Band. Repertoárjukon saját dalok és feldolgozások egyaránt szerepelnek. Néhány ismert slágerük: Big Bamboo (Ay Ay Ay); Zabadak; Rasta Man; Ginger Red; Agadou; Aiko, Aiko; Buona sera. 1981-ben nagy sikert arattak a Za Za Zabadak című albummal, melyen régebbi és újabb slágereket dolgoztak fel. Többször felléptek Magyarországon is.

2010. június 12-én szombaton élőben lép fel a Saragossa Band a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé színpadán.  Forrás: Bora Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása