Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Borvigadalom és Vásár
2010. 10. 07. 08:44
Az idei √©vben 2010. okt√≥ber 28-31. k√∂z√∂tt is v√°rjuk a minõs√©gi borok, valamint a diszn√≥toros finoms√°gok kedvelõit B√©k√©scsab√°n a sportcsarnokban √©s z√∂ld√∂vezet√©ben.

Egy kis t√∂rt√©nelem: 2001. december 5-√©n a Csabai Sportcsarnok adott otthont az elsõ „Bor √©s Pezsgõ„ √únnepnek, ahol a bor √©s pezsgõ sz√°ll√≠t√≥ partnerek n√©pszerûs√≠tett√©k term√©keiket az egy napos rendezv√©nyre kil√°togat√≥knak.

A k√∂vetkezõ √©vben 2002. okt√≥ber 24-27. k√∂z√∂tt m√°r a Csabai Kolb√°szfesztiv√°l k√≠s√©rõrendezv√©nyek√©nt jelent meg elõsz√∂r a Borvigadalom √©s V√°s√°r. 1000 m2-es s√°torban v√°rt√°k a bor √©s pezsgõ szerelmeseit, l√°tv√°nyos borrendi felvonul√°s f√ļv√≥szenekar k√≠s√©ret√©vel sz√≠nes√≠tette a programot.

Az idei √©vben 2010. okt√≥ber 28-31. k√∂z√∂tt is v√°rjuk a minõs√©gi borok, valamint a diszn√≥toros finoms√°gok kedvelõit B√©k√©scsab√°n a sportcsarnokban √©s z√∂ld√∂vezet√©ben. A p√°ratlan gasztron√≥miai rendezv√©nysorozatra minden √©vben 70-80 ezren l√°togatnak el. A vend√©gek nemcsak megk√≥stolhatj√°k a m√©lt√°n h√≠res csabai kolb√°szt, -mely m√°ra a gyulai kolb√°sszal egy√ľtt Hungarikum- √©s az egy√©b, a t√°jra jellemzõ √©teleket, de meg√≠zlelhetik az orsz√°g szinte √∂sszes borvid√©k√©nek a k√ľl√∂nlegess√©geit is.

A Borvigadalom √©s V√°s√°r r√©szek√©nt m√°r hagyom√°nyosan okt√≥ber 29-√©n, p√©nteken 10.00 √≥r√°t√≥l borversenyt rendez√ľnk a Panor√°ma B√°rban, ahol a ki√°ll√≠tott borok k√∂z√∂tt feh√©r, v√∂r√∂s, ros√© √©s tokaji kateg√≥ri√°ban minõs√≠t√©sek ker√ľlnek kioszt√°s√°ra. A zsûriben neves bor√°szok vesznek r√©szt, akik az elõzetesen nevezett borokat kateg√≥ri√°nk√©nt minõs√≠tik.

Megk√≥stolhatj√°k a rendezv√©nyre kil√°togat√≥k a B√©k√©si P√°linka Zrt. Hungarikum szilva p√°link√°j√°t. Emellett m√©g ki√°ll√≠t√≥ik k√∂z√∂tt lesznek az Ag√°rdi P√°linka, a Bolyhos √©s Fia Kft. a Birk√°s P√°linka, Madarasi P√°linkafõzde √©s Nagy √Ārp√°d p√°link√°inak k√≠n√°lata.

Sajt k√ľl√∂nlegess√©geket is v√°s√°rolhat√≥k a rendezv√©nyre l√°togat√≥knak. Teh√©n- √©s kecske sajt valamint holland sajtk√ľl√∂nlegess√©geket √°rus√≠tanak a Borvigadalom √©s V√°s√°ron.

A Borvigadalmi s√°tor a v√°rosi sportcsarnok mellett ker√ľl fel√°ll√≠t√°sra, ahogyan az eddigi √©vekben ez megszokott volt. A l√°togat√≥knak a vend√©gl√°t√≥sok j√≥volt√°b√≥l igazi diszn√≥toros finoms√°gokat k√≥stolhatnak meg a rendezv√©ny 4 napja alatt. De lesz langall√≥, r√©tes √©s k√ľrt√∂s kal√°cs, keleti √©dess√©g. A j√≥ hangulatr√≥l a Mediterr√°n egy√ľttes √©s a Fekete Gy√©m√°ntok √©s az Antovszki Band gondoskodik.

Szeretettel várunk mindenkit október 28-31. között.  ForrŠs: Bora Kft. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa