Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Mindenható kulturális bérlet Békésben
2010. 10. 07. 08:49

Egyedüllálló kezdeményezésként a Békés Megyei Önkormányzat olyan bérletet hozott létre, mely a kulturális élet széles palettáján szinte mindenhez hozzáférést jelent.Az IBSEN bérlet produkcióinak többségét az új összművészeti központban, az IBSEN Házban (5600 Békéscsaba, Andrássy u. 3.) valósítják meg, melyben modern, alsó és felső gépezettel, beépített forgóval rendelkező színpaddal, kiemelhető oldalfallal felszerelt 120 férőhelyes stúdiószínházat alakítottak ki.

A Norvég Alap és a Békés Megyei Önkormányzat finanszírozásából létrejött új oktatási, művészeti és közművelődési központban, az IBSEN Házban több kulturális intézmény lel otthonra, így a Békés Megyei Napsugár Bábszínház, a Színházművészeti Tanház. A bérlettel megtekinthető és hallgatható a Békés Megyei Jókai Színház, Békés Megyei Napsugár Bábszínház, Bárka Békés Megyei Munkácsy Mihály Múzeum, Békés Megyei Tudásház és Könyvtár, Békés Megyei Levéltár Békés Megyei Szimfonikus Zenekar kínálata.

Az önkormányzat célja, hogy a megye teljes lakossága hozzáférhessen a magas kultúrához, mindenki számára elérhető váljanak ezek az értékek.

Az IBSEN Bérlethez kapcsolódva indult útjára „A kultúra gazdagít” program, mely közel száz piaci szereplő bevonásával teszi lehetővé a bérlet árának teljes levásárlását. Így kedvezményt kapnak a bérlettulajdonosok fürdőkben, könyvesboltokban, élelmiszer-áruházakban, éttermekben, ital-, valamint húsipari nagykereskedésekben is.

A Bora-Ital Kiskereskedelmi Kft. és a Panoráma Étterem is csatlakozott a szolgáltatói körhöz. A C+C bolthálózatában és az étteremben is a bérlet árának 20 %-át kedvezményként érvényesíthetik a bérlet tulajdonosok.  Forrás: Bora Kft. 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása