Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Vil√°gd√≠jas lett „A v√≠z arca”
A Szentkirályi elnyerte eddigi legrangosabb elismerését
2011. 11. 17. 13:20
A Szentkir√°lyi √°sv√°nyv√≠z fel√ľlm√ļlta eddigi t√∂rt√©nete sor√°n el√©rt sikereit azzal, hogy „A v√≠z arca” kamp√°ny√°val elnyerte a Water Innovation Awards vil√°gd√≠jat Rio de Janeiro-ban, a Palackozott Vizek Vil√°gkongresszus√°n.


A legjobb fogyaszt√≥i kamp√°ny d√≠jjal a minõs√©g mellett most a c√©g marketing-tev√©kenys√©ge is rangos elismer√©sben r√©szes√ľlhetett. A Szentkir√°lyi az √©les versenyben vil√°gh√≠rû m√°rk√°kat utas√≠tott maga m√∂g√©. A glob√°lis v√≠z-innov√°ci√≥s d√≠jak csomagol√°s kateg√≥ri√°j√°ban ugyancsak elõkelõ helyez√©st √©rt el: d√∂ntõs plakettet kapott a Szentkir√°lyi 1 literes PET palackj√°nak design-ja. A kit√ľntetõ elismer√©seket Balogh Levente, a c√©g tulajdonos-√ľgyvezetõje (itthoni idõ szerint) cs√ľt√∂rt√∂k hajnalban vette √°t Braz√≠li√°ban.
2011. szeptember 13-15. k√∂z√∂tt Rio de Janeiro-ban rendezte meg az – eddigi legnagyobb l√©tsz√°m√ļ, n√©gysz√°z fõs – 8. Global Bottled Water Congress-t (a Palackozott Vizek Vil√°gkongresszus√°t) a Zenith International (a vil√°g vezetõ √©lelmiszer- √©s italgy√°rt√≥inak szervezete) a piacvezetõ palackozott vizek gy√°rt√≥i √©s forgalmaz√≥i, a fogyaszt√≥k, szak√©rtõk √©s elemzõk r√©szv√©tel√©vel. A 40 orsz√°gb√≥l √©rkezõ 146 c√©g k√©pviselõi a f√≥rumokon, workshopokon √©s az elõad√°sok sor√°n teljes √°ttekint√©st adtak √©s kaptak az 5 kontinens r√©gi√≥vezetõ c√©geinek leg√ļjabb trendjeirõl √©s perspekt√≠v√°ir√≥l. Ahogy az elõzõ √©vekben, √ļgy 2011-ben is meghirdett√©k a Water Innovation Awards vil√°gversenyt, amelyre ez alkalommal a ki√≠rt 11 kateg√≥ri√°ba 25 orsz√°gb√≥l 80 p√°ly√°zat √©rkezett.
A szakma legfajs√ļlyosabb megm√©rettet√©s√©n, a v√≠z-innov√°ci√≥s d√≠j elnyer√©s√©√©rt foly√≥ versenyben Magyarorsz√°got a Szentkir√°lyi √Āsv√°nyv√≠z Kft. k√©pviselte, √©s k√©t – marketing (legjobb fogyaszt√≥i kamp√°ny) √©s csomagol√°s (legjobb √ļj PET palack) – kateg√≥ri√°ban p√°ly√°zott, √©s mindkettõben bejutott a d√∂ntõbe. A nemzetk√∂zi szak√©rtõkbõl √°ll√≥ zsûri kateg√≥ri√°nk√©nt 3-3 indul√≥t d√≠jazott.
Az eddigi legnagyobb nemzetk√∂zi d√≠jak – mint p√©ld√°ul a 2004-es Eauscar-d√≠j (a legjobb k√ľlf√∂ldi sz√©nsavmentes √°sv√°nyv√≠z√©rt) – a Szentkir√°lyi √°sv√°nyv√≠z minõs√©g√©t ismert√©k el. A m√°rka most emell√© elnyerte A vil√°g legjobb fogyaszt√≥i kamp√°nya d√≠jat is, „A v√≠z arca” rekl√°mkamp√°nnyal*. Ezzel a c√©g a kreativit√°s √©s a kiv√°l√≥s√°g tekintet√©ben a vil√°g palackozott vizeinek piac√°n a legrangosabb elismer√©sben, √ļjabb vil√°gd√≠jban r√©szes√ľlt.
A csomagol√°s kateg√≥ri√°ban a vil√°g legjobb h√°romja k√∂z√© jutott a Szentkir√°lyi 1 literes palackja, amely v√©g√ľl a „Legjobb √ļj PET palackok” verseny√©ben d√∂ntõs plakettet kapott. A maty√≥ n√©pmûv√©szeti mot√≠vumokkal d√≠sz√≠tett palack a hagyom√°nyõrz√©s √©s meg√ļjul√°s, a m√ļlt √©s a jelen gondolat√°t t√ľkr√∂zi, utalva a magyarorsz√°gi sz√°rmaz√°sra √©s haz√°nk n√©pi kult√ļr√°j√°ra, szok√°saira. A Szentkir√°lyi √ļj design-j√°val a hagyom√°nyos √©rt√©kek √©s õsi kult√ļr√°k megõrz√©s√©n, bemutat√°s√°n kereszt√ľl szeretne p√©ld√°t mutatni a feln√∂vekvõ √ļj gener√°ci√≥nak.

„B√ľszk√©k vagyunk az √∂sszes d√≠junkra, amiket valaha nyert√ľnk a fogyaszt√≥inkt√≥l vagy a szakm√°t√≥l. A vil√°g legjobbjainak egyikek√©nt hisz√ľnk a magyar sikerekben, √©s abban, hogy ez a komoly, glob√°lis szintû elismer√©se egy magyar m√°rk√°nak m√©lt√°n viszi tov√°bb orsz√°gunk j√≥h√≠r√©t a vil√°gban” – mondta Balogh Levente, a Szentkir√°lyi √Āsv√°nyv√≠z Kft. tulajdonos-√ľgyvezetõje, aki a d√≠jakat a braz√≠liai helysz√≠nen, (helyi idõ szerint) szeptember 15-√©n korahajnalban, a g√°laest √ľnnep√©lyes eredm√©nyhirdet√©s√©n vette √°t Braz√≠li√°ban.
*„A v√≠z arca” kamp√°nyr√≥l
 „A v√≠z arca” orsz√°gos kamp√°ny 2011 janu√°rj√°ban indult egy felh√≠v√°ssal, miszerint 14-18 √©ves l√°nyok √©s fi√ļk megmutathatj√°k azt, amit a kiv√°l√≥ minõs√©gû √°sv√°nyv√≠z m√°rka is k√≠n√°l: a term√©szet adta tisztas√°got √©s eg√©szs√©get. Az eddig t√∂bb mint 7 ezer jelentkezõ k√∂z√ľl a 3 fõs zsûri (Emmer L√°szl√≥ divat- √©s portr√©fot√≥s, G√∂nczi G√°bor mûsorvezetõ, szerkesztõ √©s riporter, valamint Baloghn√© Csilla, a Szentkir√°lyi saj√°t lapja, a K√©k Arany v√≠zmagazin fõszerkesztõje) havonta 1 fi√ļt √©s 1 l√°nyt v√°laszt ki, akik az adott h√≥nap nyertesei, a v√≠z arcai. õk felker√ľlnek a Szentkir√°lyi √°sv√°nyvizes palackjaira, portfoli√≥s album k√©sz√ľl sz√°mukra, szerepelnek a rekl√°mfilmekben √©s a kamp√°ny r√©sz√©t k√©pezõ nyerem√©nysorsol√°sokon. Ezenk√≠v√ľl hozz√°jutnak egy, a c√©g partnerein√©l felhaszn√°lhat√≥ Elit Club k√°rty√°hoz is.
A fiatalokat a hagyom√°nyos mellett √ļj √©s modern kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂kkel c√©lozz√°k meg annak √©rdek√©ben, hogy az, amit adsz, azt kapsz mott√≥j√ļ kamp√°ny seg√≠ts√©g√©vel tudatos, eg√©szs√©ges √©letszeml√©lettel nõjenek fel  ForrŠs: √Člelmiszer Online 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa