Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Így készül a füstös whiskey Szabadtéri fotókiállításra invitálja a művészetek és a füstös ital kedvelőit a Jack Daniel’s csapata.
2011. 11. 17. 13:27
A látogatók fekete-fehér képek segítségével ismerhetik meg a whiskey készítés rejtelmeit. „Minden nap, amikor csináljuk, a lehető legjobban csináljuk.” - Ez a legfontosabb utasítás, amit Jack Daniel halála előtt adott az egyedülálló Tennessee whiskey elkészítéséhez.

Az 1866 óta ugyanabban a lynchburgi lepárlóüzemben, ugyanabból a forrásvízből, ugyanazzal az eljárással készülő Jack Daniel’s Old No. 7-nek egyedül a külseje újul meg. A cél ezzel az, hogy a 10 lábnyi cukorjuhar faszénen átcsepegtetett, kézzel készült hordókban érlelődő whiskey különleges, szögletes üvege is mutassa, milyen utánozhatatlan karakterű, egyedülálló minőségű itallal van dolgunk. A Jack Daniel’s ezt a változást egy szabadtéri, ingyenes fotókiállítással ünnepli, amelyen 22 darab fényképet láthatnak az érdeklődők, amelyek a lynchburgi üzemben készülő Tennessee whiskey előállításának folyamatába adnak bepillantási lehetőséget. A Millenáris Parkban, a Teátrum és a Fogadó között kiállított képek és a hozzájuk kapcsolódó rövid magyarázatok november 4. és december 2. között tekinthetőek meg.  Forrás: Élelmiszer Online 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása