Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Szárnyal az ízesített sörök piaca
2011. 11. 17. 13:30
A Borsodi Friss a kateg√≥ria piacvezetõje


Az √≠zes√≠tett s√∂r√∂k** imm√°r 5,6%*-ot k√©pviselnek a teljes hazai s√∂rpiacb√≥l, der√ľl ki a Nielsen 2011. j√ļlius havi s√∂rpiaci adataib√≥l. A Borsodi Friss piaci r√©szesed√©se el√©rte a 2,3%*-ot, amely piacvezetõ poz√≠ci√≥t jelent ebben a kateg√≥ri√°ban. A dinamikusan n√∂vekvõ szegmensben h√°romf√©le √≠zes√≠t√©ssel van jelen a m√°rka: citrom, grapefruit √©s alma. A j√ļliusi hûv√∂s idõj√°r√°s nem seg√≠tette ugyan az elad√°sokat, az √≠zes√≠tett kateg√≥ria azonban tov√°bbra is a fogyaszt√≥k kedvence - tartalmazza  Borsodi S√∂rgy√°r sajt√≥k√∂zlem√©nye.
A ny√°r k√∂zep√©re – a szegmens piacvezetõjek√©nt – a Borsodi Friss 2,3%*-ot birtokol a teljes s√∂rpiacb√≥l.  Az √≠zes√≠tett s√∂r√∂k kateg√≥ri√°ja 5,6%*- os piaci r√©szesed√©ssel rendelkezik, amely a szuperpr√©mium s√∂r√∂k piaci r√©szar√°ny√°hoz k√∂zel√≠t.
A k√∂nnyed ny√°ri √≠zek azonban nemcsak a hõs√©gben ny√ļjtanak √©lm√©nyt, hiszen a j√ļliusi hûv√∂s, esõs hetekben is egyre t√∂bben kerest√©k a boltok polcain.
„Legnagyobb √∂r√∂m√ľnkre – a kor√°bbi Borsodi rajong√≥k mellett – az √≠zes√≠tett s√∂r√∂kkel olyanokat is siker√ľlt megnyern√ľnk, akik kor√°bban kev√©sb√© szerett√©k a keserny√©s s√∂r√≠zt”–  nyilatkozta Dr. S√ľk√∂sd Zsuzsa, a Borsodi S√∂rgy√°r jogi √©s v√°llalati kapcsolatok igazgat√≥ja.
* Jelen sajt√≥k√∂zlem√©nyben csillaggal jel√∂lt adatok az ACNielsen Piackutat√≥ Kft. 2011. j√ļliusi kiskereskedelmi- √©s vend√©gl√°t√≥-ipari index adatai alapj√°n lettek sz√°molva. A sajt√≥k√∂zlem√©nyben, ezen adatokon t√ļl szereplõ mindennemû √°ll√≠t√°s a Borsodi S√∂rgy√°r Kf.t-tõl sz√°rmazik, melyekkel  ACNielsen Piackutat√≥ Kft. nem azonos√≠tja mag√°t.
** Az ízesített sörök szegmens Borsodi Sörgyár Kft. által definiált ACNielsen Piackutató Kft. adatok kumulációja, amely az alábbi márkák értékesítésének összességét jelenti: Borsodi Friss, Gösser Zitrone, Radler, Soproni ízesített, Tuborg Lemon.


  ForrŠs: √Člelmiszer Online 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa