Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

A Heineken nyerte idén a CSR Hungary Díjat
Fenntarthat√≥s√°gi strat√©gia a „A z√∂ldebb j√∂võ√©rt”
2011. 12. 02. 14:43
A Heineken nem kisebb c√©lt tûz√∂tt ki maga el√©, mint a vil√°g legz√∂ldebb s√∂rgy√°rt√≥ja c√≠m el√©r√©s√©t.

Ennek √©rdek√©ben 2010 √°prilis√°ban meghirdette „A z√∂ldebb j√∂võ√©rt” elnevez√©sû integr√°lt fenntarthat√≥s√°gi strat√©gi√°j√°t. A program sz√≠nvonal√°t √©s gyakorlatiass√°g√°t, valamint az eddig el√©rt eredm√©nyeket a CSR Hungary D√≠j zsûrije is nagyra √©rt√©kelte: nagyv√°llalati kateg√≥ri√°ban elsõ helyez√©st √©rt el.
 
A Heineken Hung√°ria elk√∂telezett h√≠ve a k√∂rnyezettudatos gondolkod√°snak. M√°r √©vek √≥ta odafigyel a k√∂rnyezetre gyakorolt hat√°s√°ra, azonban 2010-ben √ļtj√°ra ind√≠totta „A z√∂ldebb j√∂võ√©rt" nevû √°tfog√≥ programj√°t, mely a k√∂vetkezõ 10 √©vre meghat√°rozza azokat a fenntarthat√≥s√°gi terveket, melyek c√©lja, hogy 2020-ra a Heineken legyen a vil√°g legz√∂ldebb s√∂rgy√°rt√≥ja.

Annak √©rdek√©ben, hogy a v√°llalat val√≥ra tudja v√°ltani c√©lkitûz√©s√©t, jelentõs √©s hossz√ļ t√°v√ļ befektet√©seket hajt v√©gre. A fenntarthat√≥bb j√∂võ el√©r√©se √©rdek√©ben tev√©kenys√©g√©t √©s energi√°j√°t h√°rom fõ strat√©giai ir√°nyra √∂sszpontos√≠tja: fejleszt√©sre, vagyis m√°rk√°i √©s azok k√∂rnyezeti hat√°s√°nak folyamatos jav√≠t√°s√°ra; t√°mogat√°sra, vagyis dolgoz√≥i √©s a v√°llalat telephelyeinek otthont ad√≥ k√∂z√∂ss√©gek t√°mogat√°s√°ra; √©s pozit√≠v hat√°sra a s√∂r t√°rsadalomban elfoglalt szerep√©ben.

A program minden egyes √∂sszetevõje √°t van √ľltetve a gyakorlatba: P√©ld√°ul kor√°bban az √ľres dobozokat t√∂lt√©s elõtt kimost√°k, t√∂lt√©s ut√°n pedig lemost√°k. Erre a c√©lra eddig mindk√©t esetben friss vizet haszn√°ltak, most azonban az √ľresdoboz-mos√≥b√≥l √∂sszegyûjtik a vizet, √©s ezt a vizet haszn√°lj√°k a doboz k√ľlsõ √°tmos√°s√°hoz. Ezzel a megold√°ssal √©vi 400 m3 vizet takar√≠t meg a s√∂rgy√°rt√≥.

„ >A z√∂ldebb j√∂võ√©rt< program megval√≥s√≠t√°sa mindannyiunk sz√°m√°ra rendk√≠v√ľl fontos k√ľldet√©s. Szeretn√©nk az orsz√°g legz√∂ldebb s√∂rgy√°rt√≥ja lenni √©s ennek √©rdek√©ben mindent el is k√∂vet√ľnk. Nagy √∂r√∂mmel √©s b√ľszkes√©ggel t√∂lt el, hogy e t√∂rekv√©s√ľnket a szakma is √©rt√©keli. A CSR Hungary D√≠j megerõs√≠t minket abban, hogy j√≥ √ļton haladunk” – fogalmazott Oladele Ajayi a Heineken Hung√°ria vez√©rigazgat√≥ja.  ForrŠs: √Člelmiszer Online 2011. november 29. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa