Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Tokajt képviseli a legtöbb magyar kiállító a ProWeinen
2012. március 4-6. között rendezik a világ vezetõ borvásárát DĂĽsseldorfban
2012. 01. 31. 11:10
A tavalyi tizenhattal szemben idĂ©n huszonöt magyar vállalat állĂ­t ki a világ vezetõ borvásárán; a dĂĽsseldorfi ProWein 2012. március 4-6. között 40 ezer szakmai látogatĂłt vonz az egĂ©sz világrĂłl. Ă–tven ország mintegy 3700 kiállĂ­tĂłja ad áttekintĂ©st a borászat aktuális trendjeirõl.

Tokajt kĂ©pviseli a legtöbb cĂ©g hazánk vásári kĂ­nálatában, de ott lesznek borászok a balatoni, egri, neszmĂ©lyi, soproni, villányi mellett más hazai vidĂ©kekrõl is.SzintĂ©n a ProWein keretĂ©ben, az Ă©getett szeszesitalok 300 kiállĂ­tĂłja között, önállĂł nemzeti standon nĂ©gy magyar vállalat hĂ­vja fel a nemzetközi szakmai közvĂ©lemĂ©ny figyelmĂ©t a hungaricumkĂ©nt bemutatandĂł pálinkára.
A legnagyobb közönsĂ©gsikert várhatĂłan most is a központi kĂłstolĂł zĂłna aratja, a 7-es számĂş csarnokban. A mottĂł ezĂşttal „RĂ©giĂłk sajátos borai a világ minden tájárĂłl”. Egyedi termelĂ©si mĂłdszerekkel lĂ©trejött izgalmas, autentikus Ă­zekkel ismerkedhetnek majd az Ă©rdeklõdõk.


  Forrás: Turizmus online 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása