Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Kiemelkedõ √©vet z√°rt a Hell Energy
2012. 02. 02. 08:42
Eladott darabszám tekintetében 23,8 százalékos, rekord piaci részesedést ért el a HELL márka 2011 decemberében, amely éppen a kétszerese a 2010 decemberi piacrészének (11.9%).

A kimagasl√≥ eredm√©nyt egy k√ľl√∂nleges, √ļj term√©k piacra dob√°s√°val √ľnnepli a hazai gy√°rt√≥: a magyar v√°laszt√©k legerõsebb energiaital√°t – a HELL STRONG term√©kcsal√°dot - hozta forgalomba, amely 20 sz√°zal√©kkal t√∂bb koffeint tartalmaz, mint a jelenleg kaphat√≥ koffeines energiaitalok nagy r√©sze.


2011 december√©ben n√©gy nagy m√ļlt√ļ √©s nevû konkurens m√°rka √∂sszes√≠tett elad√°s√°n√°l is t√∂bbet harapott egyed√ľl a piacb√≥l a HELL ENERGY Magyarorsz√°g Kft. Darab alap√ļ saj√°t √©rt√©kes√≠t√©si adatai alapj√°n pedig egy √©v alatt 34 sz√°zal√©kkal siker√ľlt n√∂velnie magyarorsz√°gi elad√°sait.

A kimagasl√≥ eredm√©nyeket a portf√≥li√≥ bõv√≠t√©s√©vel √ľnnepli az √∂rd√∂gfejes energiaital-gy√°rt√≥: a piacon egyed√ľl√°ll√≥, 20 sz√°zal√©kkal magasabb koffeintartalm√ļ Hell Strong kiemelten magas √©l√©nk√≠tõ hat√°s√°t extr√©m, megfesz√≠tett koncentr√°ci√≥t k√∂vetelõ ig√©nybev√©tel eset√©n aj√°nlja a gy√°rt√≥. A magyar piac leg√ľtõsebb energiaitala a kor√°bbi 32 mg/100 ml helyett 38,4mg/100ml koffeint tartalmaz majd, √≠gy intenz√≠v friss√≠tõ erõvel szolg√°l, amely pont akkor hat, amikor a legnagyobb sz√ľks√©g van r√°. Nem v√©letlen, hogy aj√°nlott fogyaszt√°si mennyis√©ge napi egy doboz.

A hazai piac legerõsebb energiaital√°nak recept√ļr√°j√°ban k√©t √ļj √∂sszetevõ – az inositol √©s a gl√ľkuronolakton - eg√©sz√≠ti ki a koffein √©l√©nk√≠tõ hat√°s√°t. Az inositol az agy √©s a vese mûk√∂d√©s√©hez elengedhetetlen – a gl√ľk√≥zhoz hasonl√≥ – vegy√ľlet, m√≠g a gl√ľkoronolakton olyan sz√©nhidr√°t, amely az emberi testben a m√©regtelen√≠t√©si folyamatokban vesz r√©szt.


 A +20% koffenint tartalmaz√≥ Hell Strong a k√∂zkedvelt tutti-frutti √≠zvil√°got k√©t gy√ľm√∂lcs√∂s √≠zzel dobja fel, az egyik a m√°r tavaly ny√°r √≥ta ismert, √©s igen nagy sikert arat√≥ piros szõlõ – tutti-frutti kombin√°ci√≥, a m√°sik egy teljesen egyedi, √ļj √≠zvil√°g, amelyben a megszokott tutti-fruttit az alma √ľd√≠tõ arom√°ja eg√©sz√≠t ki.


   ForrŠs: √Člelmiszer Online 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa