Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Hallottad már? ...Unicum Szilva! Világújdonság a Zwacktól!
2012. 03. 27. 11:54
Magyarország elsõ bitter mesterkurzusán Zwack Sándor mutatta be a Zwack Unicum legĂşjabb termĂ©kĂ©t, az Unicum Szilvát.

Az italkĂĽlönlegessĂ©g igazi világĂşjdonság, ugyanis ez az elsõ olyan gyĂłgynövĂ©nylikõr, melyet agyĂĽmölcságyon pihentettek.

Az Unicum Szilva hagyomány Ă©s innováciĂł egy palackban. Az Unicum Szilva is több mint 40 válogatott gyĂłgynövĂ©ny párlatábĂłl Ă©s kivonatábĂłl kĂ©szĂĽl, aszaltszilva-ágyon pihentettĂĽk, majd 6 hĂłnapig tölgyfahordĂłban Ă©rleltĂĽk – mondta Zwack Sándor az exkluzĂ­v bemutatĂłn.

Az italújdonság csakúgy, mint az Unicum, több mint 40 gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül.

Az Unicum Szilva egyedi Ă­zĂ©t a kiválĂł minõsĂ©gû aszalt szilva adja. Az utánozhatatlan minõsĂ©g elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben a friss szilvát kĂ­mĂ©letesen szárĂ­tják, Ă­gy õrzi meg a gyĂĽmölcs zamatát. ĂŤzvilágát a tölgyfa hordĂłban halmozott aszaltszilva-ágyon valĂł Ă©rlelĂ©s teszi teljessĂ©.

Az itallal a Zwack Unicum azokat szeretné megszólítani, akik próbálták már az Unicumot, de jellegzetes íze miatt mégsem zárták a szívükbe, és azokat, akik még egyáltalán nem kóstolták az Unicumot, de szeretik a különlegességeket.  Forrás: Ă‰lelmiszer Online 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása