Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Újabb éremmel gazdagodott a Törley
2012. 03. 30. 12:40
A Törley cégcsoport 2012-ben is érmet nyert a Vinalies Internationales nemzetközi borversenyen.


Franciaországban idén március 2 és 6.-a között, 18. alkalommal került megrendezésre a Vinalies Internationales nemzetközi borverseny.

A szakĂ©rtõ bĂ­rálĂłk az idei Ă©vben is szigorĂş elõĂ­rások alapján zsûriztĂ©k a több mint 40 országbĂłl nevezett borokat Ă©s pezsgõket. Ă–sszesen megközelĂ­tõleg 3900 minta Ă©rkezett Ă©s 1008 Ă©rmet osztottak ki (245 arany, 763 ezĂĽst). Ezen a rangos versenyen idĂ©n ezĂĽstĂ©rmet szerzett a Törley cĂ©gcsoport a Törley Gála Sec pezsgõjĂ©vel Ă©s a 2011-es Ă©vjáratĂş Szent István Korona Etyek-Budai Chardonnay borával.


Törley Gála Sec

A száraz pezsgõk barátainak egyre nĂ©pesebb tábora számára kĂ©szĂĽl a Gála Sec. Elegáns fehĂ©r cĂ­mkĂ©jĂ©vel minden alkalommal az ĂĽnnepi asztal dĂ­sze. Száraz karakterĂ©vel kiválĂłan követi a fogyasztĂłk Ă­zlĂ©sĂ©t.
 

Szent István Korona Etyek-Budai Chardonnay 2011

Ez a Chardonnay Etyeki borvidĂ©ken termesztett szõlõfajtábĂłl kĂ©szĂĽl. Határozott fajtajellegû, kemĂ©ny karakterû, zamatos száraz minõsĂ©gi fehĂ©rbor. Fogyasztását 10-12 C°-ra hûtve halĂ©telekhez, fehĂ©r hĂşsokhoz ajánljuk.Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása