Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

TĂ­z Ă©ves az Agárdi Pálinkafõzde
2012. 04. 03. 08:51
TĂ­zĂ©ves fennállása alkalmábĂłl tartott március 8-án sajtĂłtájĂ©koztatĂłt a legrangosabb hazai Ă©s nemzetközi dĂ­jakkal elismert Agárdi Pálinkafõzde.

Az Ă©vente több mint 100 000 kĂ©zi palackozásĂş, sorszámozott pálinkát elõállĂ­tĂł fõzde a kezdetektõl jelentõs szerepet vállalt a pálinka minõsĂ©gĂ©nek Ă©s fogyasztási kultĂşrájának megteremtĂ©sĂ©ben, egyĂşttal a szintĂ©n 10 Ă©ves pálinka nĂ©vhasználat alakĂ­tásában.

Az Agárdi közel negyven termĂ©kbõl állĂł kĂ­nálatának legnĂ©pszerûbb tagjai az indulástĂłl kezdve a kajszi, a cigánymeggy – amelynek neve mára összeforrt az Agárdival – Ă©s a körte.

A fõzde az Ă©vfordulĂł apropĂłján idĂ©n 10 Ăşj italkĂĽlönlegessĂ©ggel bõvĂ­ti palettáját, amelyek garantáltan nagy meglepetĂ©seket tartogatnak a fogyasztĂłknak, Ă©s ezzel várhatĂłan a cĂ©g piaci pozĂ­ciĂłja is tovább erõsödik. A következõ 10 Ă©vben is törekednek arra, hogy a pálinka a nemzetközi szĂ­ntĂ©ren egyre nagyobb nĂ©pszerûsĂ©gre tegyen szert.

Az esemĂ©nyen „premier elõtt” mutatkoztak be a 2010-es Ă©vjáratĂş Agárdi Érlelt Kadarka törköly, az Érlelt Szomolyai Cseresznye, valamint a Miraculum Cseresznye pálinkák.Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása