Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Tíz éves az Agárdi Pálinkafőzde
2012. 04. 03. 08:51
Tízéves fennállása alkalmából tartott március 8-án sajtótájékoztatót a legrangosabb hazai és nemzetközi díjakkal elismert Agárdi Pálinkafőzde.

Az évente több mint 100 000 kézi palackozású, sorszámozott pálinkát előállító főzde a kezdetektől jelentős szerepet vállalt a pálinka minőségének és fogyasztási kultúrájának megteremtésében, egyúttal a szintén 10 éves pálinka névhasználat alakításában.

Az Agárdi közel negyven termékből álló kínálatának legnépszerűbb tagjai az indulástól kezdve a kajszi, a cigánymeggy – amelynek neve mára összeforrt az Agárdival – és a körte.

A főzde az évforduló apropóján idén 10 új italkülönlegességgel bővíti palettáját, amelyek garantáltan nagy meglepetéseket tartogatnak a fogyasztóknak, és ezzel várhatóan a cég piaci pozíciója is tovább erősödik. A következő 10 évben is törekednek arra, hogy a pálinka a nemzetközi színtéren egyre nagyobb népszerűségre tegyen szert.

Az eseményen „premier előtt” mutatkoztak be a 2010-es évjáratú Agárdi Érlelt Kadarka törköly, az Érlelt Szomolyai Cseresznye, valamint a Miraculum Cseresznye pálinkák.Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása