Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Megvannak a Heineken Limited Edition Design verseny győztesei
2012. 04. 05. 07:49
9000 mérföldön átívelő együttműködés eredményeként született meg a győztes pályamunka, amely egymillió Heineken palackon lesz majd látható 2012 decemberétől, szerte a világban. A győztes páros végül nem a magyar Tomcsányi Gusztáv és tervező társa lett, hanem Rodolfo Kusulas dizájner gyakornok Monterreyből és Lee Dunford szabadúszó dizájner Sidneyből.

A Heineken közvetlenül támogatja a helyi kezdeményezéseket hogy méltóképpen ünnepelje 140. születésnapját, a Heineken, innovatív, egész világon átívelő pályázatot hirdetett egy különleges, jubileumi palack megalkotásáról. A brief az együttműködést helyezte előtérbe. A dizájnereknek meg kellett mutatniuk, hogyan fognak az emberek kapcsolatot teremteni az elkövetkezendő 140 évben, majd párba kellett állítani munkájukat egy másik tervező alkotásával. Az így keletkezett palack-tervek egy csapattá kovácsolták az eddig egymás számára ismeretlen tervezőket. 

A győztes páros – akiknél a közös pályamunka képezte a 9000 mérföldnyi hidat Mexikó és Ausztrália között – hat finalista közül került ki, akik lehetőséget kaptak, hogy tökéletesítsék a leadott terveket és prezentálják munkáikat a neves zsűri számára, melynek tagjai: Evan Orensten, a Cool Hunting alapítója és vezető szerkesztője, Mark Dytham, a PechaKucha kreatív hálózat alapítója és Mark van Iterson, a Heineken dizájn részlegének vezetője.Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása