Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Limitált kollekciĂłval tiszteleg a Jack Daniel’s szeszfõzõ mesterei elõtt
2012. 04. 10. 09:32
A Jack Daniel’s egyedĂĽlállĂł kollekciĂłt dob piacra, amely Ă©vente egy, összesen hĂ©t palackkal Ă©kesĂ­ti az amerikai whiskey portfĂłliĂłját.

Amerika kedvenc whiskey-jĂ©nek lepárlóüzemĂ©ben szeszfõzõnek lenni Ăłriási kiváltság. A tennessee-i párlat majdnem 150 Ă©ves törtĂ©nelme alatt mindössze heten töltöttĂ©k be a kivĂ©teles pozĂ­ciĂłt. A szakemberek elõtt tisztelegve a Jack Daniel’s egyedĂĽlállĂł kollekciĂłt dob piacra, amely Ă©vente egy, összesen hĂ©t palackkal Ă©kesĂ­ti az amerikai whiskey portfĂłliĂłját.
A lynchburgi whiskeyfõzĂ©s 1866-os kezdete Ăłta felbecsĂĽlhetetlen szerepĂĽk van a szeszfõzõ mestereknek, hiszen õk biztosĂ­tják az ital minõsĂ©gĂ©t Ă©s esszenciáját, az õrlĂ©stõl az Ă©rlelĂ©sig.
Az elsõ lepárlĂłmester maga Jack Daniel volt. Az Ă©vek során õt mĂ©g hat szeszfõzõ követte, akik mindannyian jártasak voltak az Old No.7 kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben. õk azok, akik birtokában voltak annak a titkos receptnek, amely 146 Ă©ve garantálja Amerika kedvenc whiskey-jĂ©nek minõsĂ©gĂ©t.
TiszteletĂĽkre alkotta meg a Jack Daniel’s csapata a Mesterek KollekciĂłját. A kĂĽlönleges kiadás dĂ­szdobozban, a szeszfõzõk kĂ©pmásával jelenik meg idĂ©n tavasztĂłl minden Ă©vben.
A jelenlegi szeszfõzõ Jeff Arnett, aki 2018-ban kerĂĽl majd az ĂĽvegekre.

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása