Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Hírek, aktualitások

Limitált kollekcióval tiszteleg a Jack Daniel’s szeszfőző mesterei előtt
2012. 04. 10. 09:32
A Jack Daniel’s egyedülálló kollekciót dob piacra, amely évente egy, összesen hét palackkal ékesíti az amerikai whiskey portfólióját.

Amerika kedvenc whiskey-jének lepárlóüzemében szeszfőzőnek lenni óriási kiváltság. A tennessee-i párlat majdnem 150 éves történelme alatt mindössze heten töltötték be a kivételes pozíciót. A szakemberek előtt tisztelegve a Jack Daniel’s egyedülálló kollekciót dob piacra, amely évente egy, összesen hét palackkal ékesíti az amerikai whiskey portfólióját.
A lynchburgi whiskeyfőzés 1866-os kezdete óta felbecsülhetetlen szerepük van a szeszfőző mestereknek, hiszen ők biztosítják az ital minőségét és esszenciáját, az őrléstől az érlelésig.
Az első lepárlómester maga Jack Daniel volt. Az évek során őt még hat szeszfőző követte, akik mindannyian jártasak voltak az Old No.7 készítésében. Ők azok, akik birtokában voltak annak a titkos receptnek, amely 146 éve garantálja Amerika kedvenc whiskey-jének minőségét.
Tiszteletükre alkotta meg a Jack Daniel’s csapata a Mesterek Kollekcióját. A különleges kiadás díszdobozban, a szeszfőzők képmásával jelenik meg idén tavasztól minden évben.
A jelenlegi szeszfőző Jeff Arnett, aki 2018-ban kerül majd az üvegekre.

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása