Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

P√°linka fõz√©s m√°r ONLINE
2012. 04. 24. 11:56
B√©k√©s Megye m√©lt√°n h√≠res eredeti 100%-os gy√ľm√∂lcsbõl k√©sz√ľlt p√°link√°ir√≥l, sz√°mos hazai √©s nemzetk√∂zi d√≠jat birtokolhat a h√°rom nagy p√°linka manufakt√ļra.

Gyulai P√°linka Manufakt√ļra K√≥stol√≥h√°za a v√°ros zaj√°t√≥l 4-5 perces aut√≥z√°ssal el√©rhetõ. Itt a l√°togat√≥k megismerhetik a p√°linka k√©sz√≠t√©s technol√≥gi√°j√°t, k√≥stolhatnak sz√°mos hazai gy√ľm√∂lcsbõl k√©sz√ľlt p√°linka k√ľl√∂nlegess√©geket.

A „B√©k√©si szilvap√°linka √ļt” m√°sik √°llom√°sa az √Ārp√°d P√°linka Tanya B√©k√©scsab√°n. A jellegzetes podsztyen√°s st√≠lus√ļ tanya 2011 õsz√©n nyitotta meg kapuit √∂tv√∂zve a hagyom√°nyos kis√ľsti technol√≥gi√°t √©s az ir√°ny√≠tott erjeszt√©ssel k√©sz√ľlt gy√ľm√∂lcsp√°link√°kat. K√≠n√°lat√°ban megtal√°ljuk a Kis√ľsti, Pr√©mium √©s Vad√°sz p√°link√°kat, mely ut√≥bbi a tulajdonos Nagy √Ārp√°d 60. sz√ľlet√©snapj√°ra k√©sz√ľlt.

B√©k√©s v√°ros belv√°ros√°ban a r√©gi Zsinag√≥ga √©p√ľlet√©ben a „B√©k√©si Szilvap√°linka √ļt” k√∂vetkezõ √°llom√°sa a B√©k√©si P√°linka Centrum, mely 2011 nyar√°n nyitotta meg kapuit itt az √ļj helyen.

Igazi k√ľl√∂nlegess√©g a P√°linka trezor, mely b√°rki sz√°m√°ra el√©rhetõ, b√©relhetõ. √úveg fal√ļ „l√°tv√°ny p√°linkafõz√©s” sor√°n mutatj√°k be a teljes fõz√©si folyamatot, a cefre beszivatty√ļz√°s√°t√≥l a p√°linka kics√∂p√∂g√©s√©ig, itt b√°rki megfõzheti a saj√°t p√°link√°j√°t. Sõt itt tal√°ljuk a vil√°g elsõ online p√°linkafõzd√©j√©t. Egy web oldalon kereszt√ľl otthonr√≥l egy gombnyom√°ssal b√°rki „bet√∂ltheti” cefr√©j√©t, vagy megv√°laszthatja azt, be√°ll√≠thatja a fõz√©s hõfok√°t, s mik√∂zben szemmel tarthatja virtu√°lisan a fõz√©s menet√©t, elk√©sz√≠theti a saj√°t √≠zl√©se szerinti p√°rlatot. Csoportoknak √©s egy√©nileg √©rkezõknek itt is lehetõs√©g van a k√≥stol√°sra, 3-5-7 vagy korl√°tlan fogyaszt√°st is v√°laszthatnak.Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa