Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 18. hétfő -   Auguszta napja van - holnap Viola napja lesz.         Hírek, aktualitások

A legjobb magyar márkák között a Zsindelyes
2012. 07. 03. 09:05
A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői 2010-ben hívták életre a MagyarBrands programot, amely idén másodszor tette közzé a vezető hazai márkák listáját, az alkoholos italokatgyártók közül ezt a Zsindelyes is megkapta, többek között a Törley és a Borsodi mellett.

A MagyarBrands olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. A MagyarBrands márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzel fogható előnyt jelenthetnek a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a termékek megbízhatósága és elismertsége is a vásárlók szemében. 
A Zsindelyes, mint a programban részt vevő márkák egyike önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapta meg az elismerést, egy komplex vizsgálatnak alávetve. Az értékelési szempontok a következők: tradíció, tulajdonosi összetétel, menedzsment, foglalkoztatás, reputáció, identitás és ismertség. A különböző vizsgálódás eredményeképpen állapítja meg a bizottság, hogy a márka sikeres-e országos viszonylatban.


  Forrás: Élelmiszer online 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása