Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

A legjobb magyar márkák között a Zsindelyes
2012. 07. 03. 09:05
A Superbrands Magyarország SzakĂ©rtõi Bizottsága Ă©s vezetõi 2010-ben hĂ­vták Ă©letre a MagyarBrands programot, amely idĂ©n másodszor tette közzĂ© a vezetõ hazai márkák listáját, az alkoholos italokatgyártĂłk közĂĽl ezt a Zsindelyes is megkapta, többek között a Törley Ă©s a Borsodi mellett.

A MagyarBrands olyan magyar vonatkozásĂş márkákat dĂ­jaz, amelyek a magyar vállalkozások mĂ©ltĂł kĂ©pviselõi lehetnek hazánkban Ă©s határainkon kĂ­vĂĽl is. A MagyarBrands márkákhoz kapcsolt Ă©rtĂ©kek olyan kĂ©zzel foghatĂł elõnyt jelenthetnek a magyar Ă©s nemzetközi piacon, amely rĂ©vĂ©n növelhetõ a termĂ©kek megbĂ­zhatĂłsága Ă©s elismertsĂ©ge is a vásárlĂłk szemĂ©ben. 
A Zsindelyes, mint a programban rĂ©szt vevõ márkák egyike önkĂ©ntes, fĂĽggetlen szakĂ©rtõkbõl állĂł bizottság döntĂ©se alapján kapta meg az elismerĂ©st, egy komplex vizsgálatnak alávetve. Az Ă©rtĂ©kelĂ©si szempontok a következõk: tradĂ­ciĂł, tulajdonosi összetĂ©tel, menedzsment, foglalkoztatás, reputáciĂł, identitás Ă©s ismertsĂ©g. A kĂĽlönbözõ vizsgálĂłdás eredmĂ©nyekĂ©ppen állapĂ­tja meg a bizottság, hogy a márka sikeres-e országos viszonylatban.


  Forrás: Ă‰lelmiszer online 

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása