Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Elindult az elsõ magyar hivatalos borportál
2012. 07. 05. 09:19
Hamarosan nĂ©gy nyelven lesz elĂ©rhetõ

Elindult a bor.hu, Magyarország elsõ hivatalos borportálja. Az internetes oldal hiteles forrásbĂłl, szakmai megalapozottsággal mutatja be a magyar bor világát.
A hivatalos borportál bemutatja a hazánkra jellemzõ rendkĂ­vĂĽl szĂ­nes fajta- Ă©s borválasztĂ©kot, közli a szõlĂ©szet-borászat aktuális hĂ­reit. A termelõk hasznos pályázati felhĂ­vásokrĂłl, Ă©s a frissĂ­tett ágazati jogszabályokrĂłl is tájĂ©kozĂłdhatnak a bor.hu-n.
Az oldal olyan átfogĂł adatbázis lesz, melynek tartalmát az AMC folyamatosan bõvĂ­ti, rĂ©szletes ismereteket adva a magyar borkultĂşrárĂłl a bel- Ă©s kĂĽlföldi Ă©rdeklõdõknek egyaránt. A honlap angol, nĂ©met Ă©s orosz nyelven is elĂ©rhetõ lesz jĂşlius közepĂ©tõl.
A birtoktár menĂĽpontban hiteles adatbázis fogja össze Magyarország pincĂ©szeteit. Az aktuális Ăşjdonságok mellett tĂ©rkĂ©pekkel Ă©s fajta-leĂ­rásokkal kiegĂ©szĂ­tett ismertetõk olvashatĂłak a magyar borvidĂ©kekrõl. A portál rĂ©szletes informáciĂłt nyĂşjt a mintegy 500 szõlõbirtok adatairĂłl is.Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása