Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Ismét remekelt a Tokaji
Borban jĂłk vagyunk!!!!!
2012. 07. 10. 10:22
Magyar Ă©remesõ Nagy-Britanniában!

Komoly pezsgĂ©s tapasztalhatĂł a nemzetközi borversenyeken. NemrĂ©giben három rangos megmĂ©rettetĂ©sen is kiválĂłan szerepeltek a Tokaj Kereskedõház Zrt. borai, arany, ezĂĽst Ă©s bronzĂ©rmekkel is gazdagodott a legnagyobb Tokaj-Hegyaljai pincĂ©szet.
A legfĂ©nyesebb Ă©rmet az angliai 2012. Ă©vi International Wine Challenge nemzetközi borversenyrõl hozta haza a tokaji pincĂ©szet. Itt a zsûri aranyĂ©remmel jutalmazta a Crown Estates Tokaji Essencia 2007-es bort. A világ egyik legnagyobb borversenyĂ©re számos magyar mintát kĂĽldtek a magyar pincĂ©szetek. A verseny rangját jelzi, hogy számos Master of Wine is vĂ©lemĂ©nyezte a borokat.
A 2012. Ă©vi londoni Decanter World Wine Awards nemzetközi borversenyrõl kĂ©t ezĂĽstĂ©remmel tĂ©rt haza a Kereskedõház, mind a Crown Estates Tokaji Essencia 2007-es, mind a Grand Selection Tokaji Sárgamuskotály 2011 (száraz) szĂ©p pontokat kapott a neves zsûritõl. A versenyre több mint 14 000 bort kĂĽldtek be a termelõk világszerte. Egy ilyen mezõnyben szĂ©p eredmĂ©nynek számĂ­t a kĂ©t ezĂĽstĂ©rem. A zsûri ráadásul itt is hemzsegett a Mater of Wine-oktĂłl Ă©s a Master Sommeliere-ktõl.
A szintĂ©n komoly borversenynek számĂ­tĂł nagy-britanniai International Wine and Spirit Competition-ön is szĂ©p számĂş mintát neveztek, ezek közĂĽl 3000 bor kapott nemzetközi elismerĂ©st, köztĂĽk a Tokaj Kereskedõház kĂ©t bora is bronzĂ©rmet Ă©rdemelt ki a rangos nemzetközi mezõnyben. A kĂ©t dĂ­jazott bor:
Tokaj Kereskedõház Grand Selection Tokaji KĂ©sõi Arany 2010
Tokaj Kereskedõház PrĂ©mium Selection Tokaji AszĂş 3 puttonyos 2000Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása