Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 15. péntek -   Valér napja van - holnap Etelka, Aletta napja lesz.         Hírek, aktualitások

Ismét remekelt a Tokaji
Borban jók vagyunk!!!!!
2012. 07. 10. 10:22
Magyar éremeső Nagy-Britanniában!

Komoly pezsgés tapasztalható a nemzetközi borversenyeken. Nemrégiben három rangos megmérettetésen is kiválóan szerepeltek a Tokaj Kereskedőház Zrt. borai, arany, ezüst és bronzérmekkel is gazdagodott a legnagyobb Tokaj-Hegyaljai pincészet.
A legfényesebb érmet az angliai 2012. évi International Wine Challenge nemzetközi borversenyről hozta haza a tokaji pincészet. Itt a zsűri aranyéremmel jutalmazta a Crown Estates Tokaji Essencia 2007-es bort. A világ egyik legnagyobb borversenyére számos magyar mintát küldtek a magyar pincészetek. A verseny rangját jelzi, hogy számos Master of Wine is véleményezte a borokat.
A 2012. évi londoni Decanter World Wine Awards nemzetközi borversenyről két ezüstéremmel tért haza a Kereskedőház, mind a Crown Estates Tokaji Essencia 2007-es, mind a Grand Selection Tokaji Sárgamuskotály 2011 (száraz) szép pontokat kapott a neves zsűritől. A versenyre több mint 14 000 bort küldtek be a termelők világszerte. Egy ilyen mezőnyben szép eredménynek számít a két ezüstérem. A zsűri ráadásul itt is hemzsegett a Mater of Wine-októl és a Master Sommeliere-ktől.
A szintén komoly borversenynek számító nagy-britanniai International Wine and Spirit Competition-ön is szép számú mintát neveztek, ezek közül 3000 bor kapott nemzetközi elismerést, köztük a Tokaj Kereskedőház két bora is bronzérmet érdemelt ki a rangos nemzetközi mezőnyben. A két díjazott bor:
Tokaj Kereskedőház Grand Selection Tokaji Késői Arany 2010
Tokaj Kereskedőház Prémium Selection Tokaji Aszú 3 puttonyos 2000Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása