Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Hírek, aktualitások

Megszületett a cukormentes citromos sör
2012. 07. 12. 08:59
Zéro hozzáadott cukorral, alacsony alkoholtartalommal, citromos ízesítéssel rukkolt elő a Borsodi.

Az egyre inkább elterjedő ízesített sörök finomak, de a cukortartalmuk miatt sokan nem részesítik őket előnyben. Idén nyárra megszületett a Borsodi Friss Citrom ZERO, a legújabb ízesített sör - ZERO lemondással. Ezzel az újítással a Borsodi megtartotta a citromos sör frissítő ízét, ZERO cukor hozzáadásával. A természetes citromlével kevert könnyű sör, leheletnyi narancsos utóízzel, 2%-os alkoholtartalommal járul hozzá a felfrissüléshez.
A Borsodi Friss Citrom ZERO minden fél literéből kihagytak 2,5 db kockacukrot, így tényleg ZERO lemondással élvezheti bárki a citromos ízesítésű, friss sört.
Van, aki a kávét, van, aki a teát issza cukor nélkül, élvezve annak ízeit és zamatát. Mások az élet számtalan helyzetében nem hajlandóak lemondani a cukorról, legyen szó a fagyiról, vagy akár az ebéd utáni desszertről. Mindkét csoport esetében igaz, hogy maguk dönthetnek arról, választják-e a hozzáadott cukrot, vagy sem. A Borsodi Friss család – az új terméknek köszönhetően – immár mindenkinek kínál alternatívát. A Borsodi íze, a citrom frissessége és a 2% alkoholtartalom ugyanaz, a Borsodi Friss Citrom ZERO esetében viszont nincs hozzáadott cukor.Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása