Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Emelj√ľk poharunkat az Olimpiai Csapatra!
2012. 07. 16. 09:05
A Soproni m√°rka √©vek √≥ta elk√∂telezett t√°mogat√≥ja a hazai sport√©letnek, ez a mostani olimpia elõtt sincs m√°sk√©nt. Magyarorsz√°g legnagyobb s√∂rm√°rk√°ja id√©n ny√°ron is mindent elk√∂vet, hogy a fogyaszt√≥kkal kar√∂ltve t√°mogassa, buzd√≠tsa a londoni j√°t√©kokra indul√≥kat.

Az olimpia elõtt 50 nappal ez√©rt elind√≠tott√°k egyedi Facebook alkalmaz√°sukat, amelynek seg√≠ts√©g√©vel b√°rki k√ľldhet szurkol√≥i √ľzenetet a sportol√≥knak, ezzel is seg√≠tve felk√©sz√ľl√©s√ľket.
A Sopronir√≥l sokan tudj√°k, hogy 2006 √≥ta seg√≠tik a Magyar V√≠zilabda V√°logatottat, sokan eml√©keznek m√©g a n√©gy √©vvel ezelõtt Pekingbe kik√ľld√∂tt k√∂zel 100 n√©gyzetm√©teres szurkol√≥i z√°szl√≥ra, vagy a n√©h√°ny h√≥nappal ezelõtt az eindhoveni V√≠zilabda Eur√≥pa-bajnoks√°g medenc√©je mellett a rekl√°mok helyett fut√≥ magyar lelkes√≠tõ √ľzenetekre. Id√©n azonban nemcsak a p√≥l√≥sok sz√°m√≠thatnak a Soproni fogyaszt√≥k t√°mogat√°s√°ra, hanem a teljes Olimpiai Csapat. A s√∂rm√°rka a MOB hivatalos t√°mogat√≥jak√©nt ismert mûv√©szeket √©s sportol√≥kat k√©rt fel, hogy buzd√≠ts√°k az olimpi√°ra indul√≥kat, √©s ugyanezt a lehetõs√©get biztos√≠tja a legnagyobb k√∂z√∂ss√©gi oldalon regisztr√°ltak sz√°m√°ra is.
Kem√©ny D√©nes elmondta, hogy a v√≠zilabda csapat edz√©sei nem mer√ľlnek ki a fizikai felk√©sz√ľl√©sben, de igyekszik lelkileg is t√°mogatni, erõs√≠teni õket, ami a szurkol√≥i buzd√≠t√°sok seg√≠ts√©g√©vel siker√ľl. Fontos, hogy a sportol√≥k √©rezz√©k, itthon milli√≥k szurkolnak nekik; ez a szeretet lend√≠ti √°t õket a legnehezebb pillanatokon √©s ad erõt sok esetben emberfeletti teljes√≠tm√©ny el√©r√©s√©hez. Moln√°r Zolt√°n, a MOB fõtitk√°ra, is kiemelte, hogy √≥ri√°si erõt ad, ha a sportol√≥k √©rzik, szeretik √©s sz√°m√≠tanak r√°juk. Az olimpi√°ra kijutott sportol√≥k √©ppen ez√©rt megkapj√°k majd a felvett buzd√≠t√°sokat, illetve rem√©li, min√©l t√∂bb√ľk olvassa majd a Facebookon is a Soproni-fogyaszt√≥k j√≥k√≠v√°ns√°gait.Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa