Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Heineken-kiállítás a Design Termináltól
2013. 03. 19. 08:00

 „Tervezd meg a jövõ palackját!”A Heineken a Design Terminállal együttmûködve nyolc hazai tervezõt kért fel, hogy készítsenek egyedi palackterveket a márka számára

 
A Heineken második alkalommal hirdette meg a „Tervezd meg a jövõ palackját!” pályázatát. Tavaly az akkor 140 éves márka a fogyasztókra bízta születésnapi „Limited Edition” palackjainak megtervezését, ennek volt folytatása az idei verseny. A Facebook alkalmazással bárki megalkothatta egyedi, kreatív üvegtervét a márka eddigi képei, logói, és csomagolásai felhasználásával.
 
A pályázatra beérkezett tervek közül választották ki azt a 30 legjobb alkotást, amelyeket az áprilisban sorra kerülõ milánói Design Week-en is kiállítanak, és amelyek közül a végsõ gyõztest kihirdetik. Az év végétõl 170 országban forgalmazzák majd a sört a gyõztes palackból.
 
Ezzel egy idõben a Heineken a magyar Design Terminállal együttmûködve nyolc hazai tervezõt kért fel – köztük Kiss Miklóst, a tavalyi nemzetközi palacktervezõ-verseny dobogós helyezettjét –, hogy készítsenek egyedi palackterveket a Heineken számára.
 
Az elkészült munkákat március 21-tõl három hétig az Erzsébet téri Le Méridien Budapest bárjában mutatják be.


Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása