Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Húsz éves a RAUCH Hungária
2013. 04. 05. 08:00

Közvetlenül az elsõ világháború után Franz-Josef Rauch alapította a Rauch Fruchtsäfte Gmbh-t Rankweilben (Vorarlberg, Ausztria). A mai napig a Rauch család kezében lévõ cég az 1960-as évektõl az osztrák piacról kilépett a nemzetközi színtérre. Napjainkra a vállalat termékei több mint 90 országban kaphatóak.

 


A RAUCH magyarországi leányvállalatát 1993-ban alapította, Jürgen RAUCH 10 évig dolgozott Budapesten azon, hogy európai szinten versenyképes gyár mûködhessen hazánkban. Célja kezdetektõl fogva az volt, hogy hatékonyan párosítsa a magyar gazdák szaktudását a RAUCH tapasztalataival. A RAUCH család úgy tekint Magyarországra, mint Európa gyümölcsöskertjére, ahol a kiváló természeti adottságokhoz a föld tisztelete és kiváló szakértelem párosul.
Az elmúlt 20 évben a cég a legnagyobb hazai gyümölcsfeldolgozó lett a gyümölcslégyártó vállalatok között.
Magyarországon jelenleg 6 márkanév alatt – Happy Day, Bravo, Rauch Icetea, Nativa, Cafemio, Yippy – több tucatnyi ízben és kiszerelés típusban kaphatóak a RAUCH Magyarországi gyárában palackozott italok.
 


Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása