Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Hírek, aktualitások

Ismét aranyat nyert a Soproni
2013. 04. 25. 08:00

A most begyûjtött tizenötödik aranyérem egyedülálló eredmény a magyar márkák életében.A Soproni márka évrõl-évre kimagasló eredményeket ér el a nemzetközi megmérettetésen, 2005 óta folyamatosan minden évben Arany Minõsítésben részesül, de több almárkája is szerzett már külön kitüntetõ címeket az intézettõl. 
Az 1961-ben alakult Monde Selection egy brüsszeli székhelyû Független Nemzetközi Minõségértékelõ Intézet, elkötelezett híve a fogyasztóvédelemnek és a minõségi termékeknek. Célja, hogy felkutassa és hivatalosan elismerje a világ legjobb minõségû termékeit. Megalakulása óta minden évben értékeli és díjazza a minõségi termékeket két fõ kategóriában (élelmiszer és nem-élelmiszer), valamint számos alkategóriában, hogy megtalálja és elismerésben részesítse a világ legkiválóbb minõségû termékeit, ezáltal segítséget nyújtva a fogyasztóknak a legmagasabb minõséget nyújtó kiválasztásában. A sörök zsûrizésében neves belga sörfõzõk, vegyészmérnökök, kutatók, valamint a legjelentõsebb nemzetközi söripari szervezetek szakértõi vesznek részt. A világhírû szakemberek 4 hónapon keresztül ízlelnek és minõsítenek 20 különbözõ paraméter alapján.


Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása