Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. innovatív fejlesztése
2013. 04. 19. 08:00
A BORA Ital-nagykereskedelmi Kft. 18,9 milli√≥ forint eur√≥pai uni√≥s t√°mogat√°st nyert a ‚ÄěInnov√°ci√≥s eredm√©nyek hasznos√≠t√°s√°nak t√°mogat√°sa KKV-k r√©sz√©re‚ÄĚ c√≠mû p√°ly√°zati ki√≠r√°son az √öj Sz√©chenyi Terv keret√©ben. A v√°llalkoz√°s 10,2 milli√≥ forint √∂nerõvel seg√≠tette a projekt keret√©ben megval√≥sult innovat√≠v fejleszt√©st, amelynek eredm√©nyek√©nt technol√≥giai fejleszt√©se megval√≥sult.

A BORA Ital-nagykereskedelmi Kft-t 1998-ban Bora Imre, a c√©g jelenlegi √ľgyvezetõ igazgat√≥ja √©s tulajdonosa. A Bora Kft. fõ profilja ital-nagykereskedelem, a piacon szereplõ √∂sszes jelentõsebb besz√°ll√≠t√≥ v√°laszt√©k√°t k√≠n√°lja, emellett rendelkezik saj√°t m√°rk√°s term√©kekkel amelyekbõl t√∂bb iparjogv√©delem alatt is van. A Kft. italdiszkontjainkban a sz√©les ital v√°laszt√©kon k√≠v√ľl, egy√©b cikkcsoporttal is kieg√©sz√ľlt a k√≠n√°lat: k√°v√©, √©dess√©g, doh√°ny√°ru, mûanyag party term√©kek, √ľvegpoharak, rozsdamentes hiteles m√©rc√©k. Emellett rendezv√©nyek, csal√°di esem√©nyek teljes k√∂rû ital ‚Äď √©s eszk√∂z ell√°t√°sa is a c√©g tev√©kenys√©g√©be tartozik. (hûtõk, s√∂rcsapol√≥k, s√∂rasztalok, s√°trak b√©rbe ad√°sa.) A viszontelad√≥ partnerek r√©sz√©re heti akci√≥k, prom√≥ci√≥k biztos√≠tj√°k a folyamatos megrendel√©seket. A Bora Kft-n√©l t√∂bb mint 100 munkat√°rs biztos√≠tja a zavartalan √©s hat√©kony mûk√∂d√©st. A projekt c√©lja az innov√°ci√≥s eredm√©nyek (ital nagykereskedelem) hasznos√≠t√°s√°val tov√°bb fejleszteni a kialakult fõ h√ļz√≥√°gazatot, a logisztikai rendszer jav√≠t√°s√°val √ļj megold√°sok meghonos√≠t√°s√°val. A beszerzett g√°z√ľzemû √©s gyalogk√≠s√©retû targonc√°k be√©p√ľltek a termel√©s folyamataiba √©s egyben kapcsol√≥dnak az √ļjszerû technol√≥gi√°khoz, elj√°r√°sokhoz. A fent jellemzett tev√©kenys√©gek fõ neh√©zs√©ge a hatalmas darabsz√°m √©s a folyamatos anyagmozgat√°si ig√©ny. A kisz√°ll√≠t√°st igen komoly aut√≥parkkal v√©gzi a Bora Kft. 24 √≥r√°ban, ami az √©jszakai komissi√≥z√°ssal oldhat√≥ meg, amelyhez elengedhetetlen a korszerû anyagmozgat√≥ eszk√∂z√∂k haszn√°lata. A projekt c√©lja olyan √ļj anyamozgat√≥ eszk√∂z√∂k beszerz√©se volt, amelyeknek √ļjdons√°gtartalma ezen probl√©m√°k megold√°s√°t seg√≠ti. Azaz kisebb helyen elf√©rnek gyorsabbak, fordul√©konyabbak √©s alacsonyabb a k√°ros anyag kibocs√°t√°suk, illetve csendesebbek √©s alacsonyabb a rezg√©s√ľk. A GOP-2011-1.3.1/C p√°ly√°zat keret√©ben beszerzett eszk√∂z√∂k √°ra 29 148 386 forint, melyet 18 946 450 forint vissza nem t√©r√≠tendõ t√°mogat√°s, illetve 10 201 936 forint saj√°t erõ bevon√°s√°val v√°s√°rolt meg a BORA Ital-nagykereskedelmi Kft.

  ForrŠs: Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa