Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         HŪrek, aktualitŠsok

Logisztikai csarnokot épít a Bora Kft.
2014. 02. 19. 08:00
√Ėtsz√°zmilli√≥ forintos beruh√°z√°ssal,150 milli√≥ forintos uni√≥s t√°mogat√°ssal √©p√≠t √ļj, logisztikai k√∂zpontot a Bora-Ital Kiskereskedelmi Kft. B√©k√©scsab√°n, a Balassa utc√°ban. A szerdai alapkõlet√©telen ismertett√©k a beruh√°z√°s r√©szleteit is.

A c√©g tulajdonosa, Bora Imre √ľnnepi besz√©d√©ben eml√©keztetett arra, hogy a Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. a ‚Äô90-es √©vek elej√©n kezdte meg mûk√∂d√©s√©t Kamuton. Az √©vek m√ļl√°s√°val √©s a fejlõd√©s lehetõs√©g√©nek folyamatos kihaszn√°l√°s√°val B√©k√©scsab√°ra ker√ľlt a v√°llalkoz√°s k√∂zpontja, elõbb a B√©k√©si √ļtra, majd a jelenlegi helysz√≠n√©n folytatta tev√©kenys√©g√©t, a Hajn√≥czy, illetve a Gy√°r utc√°ban. A hat√©kony munk√°nak k√∂sz√∂nhetõen a v√°llalkoz√°s m√°ra egy szolnoki √©s egy t√∂r√∂kszentmikl√≥si franchise √ľzlettel is rendelkezik. Ehhez kapcsol√≥dik az orsz√°g legnagyobb kiskereskedelmi ital h√°l√≥zata a Bora-Ital Kiskereskedelmi Kft, amely 26 √ľzlettel v√°rja v√°s√°rl√≥it B√©k√©s-, illetve J√°sz-nagykun Szolnok megy√©ben. A c√©gcsoport mintegy 120 munkat√°rssal rendelkezik. - Elv√ľnk az volt, hogy a fejleszt√©seket a v√°ls√°g idej√©n is folytatni kell, s tal√°n ennek is k√∂sz√∂nhetõ, hogy a neh√©z idõszakb√≥l gyõztesk√©nt siker√ľlt kiker√ľln√ľnk ‚Äď emelte ki a c√©gvezetõ, hozz√°t√©ve, hogy a t√°rsas√°g fejlõd√©s√©vel elengedhetetlenn√© v√°lt egy korszerû, a mai k√∂vetelm√©nyeknek megfelelõ, √ļj logisztikai csarnok meg√©p√≠t√©se. Az √ļj k√∂zponti √©p√ľlet mintegy 15 ezer n√©gyzetm√©teres ter√ľleten fekszik, k√∂zel 5 ezer n√©gyzetm√©teren, melyben helyet kap a t√°rsas√°g irodah√°za is. Vantara Gyula, B√©k√©scsaba polg√°rmestere az alapkõlet√©tel alkalm√°b√≥l arr√≥l sz√≥lt, hogy a v√°rosvezet√©s kiemelt figyelmet ford√≠t a helyi v√°llalkoz√≥k t√°mogat√°s√°ra. - A fejleszt√©sek, ahogyan ez a csarnok is maradand√≥ √©rt√©ket teremtenek, mely B√©k√©scsab√°t gazdag√≠tja. Ugyancsak fontos ez a beruh√°z√°s az√©rt, mert a munkahelyek megtart√°s√°nak egyik z√°loga. A Bora Kft. p√©ld√°ja is azt mutatja, hogy nem musz√°j k√ľlf√∂ld√∂n keresni a boldogul√°st. Kem√©ny munk√°val helyben is siker√ľl vir√°gz√≥, fejlõdõ v√°llalkoz√°sokat megteremteni ‚Äď hallhattuk Vantara Gyul√°t√≥l.

  ForrŠs: Csabai M√©rleg 

Vissza a hŪrekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa