Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. november 12. hétfő -   Jónás, Renátó napja van - holnap Szilvia napja lesz.         Hírek, aktualitások

Utazás Kiállítás 2008
2008. 03. 12. 14:30
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. is részt vett a 2008-as Utazás Kiállításon, ahol a VIII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé és Várkerti Vigasságok-Gyula rendezvényeit mutatta be az érdeklõdõknek.

5 földrész 50 országa, Magyarország tájai, régiói, utazási irodák és turisztikai hivatalok várták a látogatókat Budapesten, a Hungexpo területén megrendezett 31. Utazás Kiállításon február 28. és március 2. között. A kiállításon a békéscsabai és gyulai Tourinform irodák, valamint a Magyar Turizmus Zrt. Dél-Alföldi Marketing Igazgatósága jóvóltából a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé, illetve a Várkerti Vigasságok is megjelenhetett.

Közép-Európa legrangosabb idegenforgalmi eseményének nyitó napja zártkörû szakmai nap volt, amelyen a turisztikai szakembereknek számos konferencia programot és konzultációs lehetõséget kínált. A többi 3 napon a nagyközönség számára mutatkozhattak be a kiállítók. A Bora Kft. léggömbökkel, reklámtollakkal, szórólapokkal kedveskedett a rendezvényre kilátogatóknak, valamint a Tourinform irodákkal közösen kérdõívet állítottak össze, amelyekkel többek között belépõjegyeket sorsoltak ki a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra és a Várkerti Vigasságokra.

Vissza a hírekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása