Bemutatkoz           Sajtfigyel           Hrek-aktualitsok           Kpgalria
2018. augusztus 18. szombat -   Ilona napja van - holnap Huba napja lesz.         Sajtfigyel

Öt nap, öt megakoncert
2004. 04. 27. 13:51
Nem mindennapi programsorozatot kínál a 4. Csabai Sörfesztivál május 27?31. között a megyeszékhelyi sportcsarnoknál. Hetven csapon folyik majd a sör, megválasztják a fesztivál szépét, és az öt nap alatt öt megakoncertet élvezhet végig a közönség.

Több, mint 10 millió forintot áldoz arra a három szervezõ, a Bora-Patrick Kft., a Big Colosseum Kft. és az Expo-Team Kft., hogy május végén mindenki jól érezhesse magát a városi sportcsarnoknál a csabai sörfesztiválon. Az öt nap alatt öt élõ megakoncertet rendeznek, fellép az Irigy Hónaljmirigy, az R-Go, a Bikini, a La Bomba és a Megasztárok döntõjének legalább nyolc résztvevõje.

 

A tegnapi sajtótájékoztatón a szervezõk nevében Bora Imre és Csanálosi László elmondta: mindezeken kívül számos kuriózummal várják az érdeklõdõket. Az alap természetesen a sör, ezen italféleségbõl csapolva legalább 35?40-félét kínálnak. Új dizájn lesz a literes korsó, és hogy lehessen mire inni, arról a napi csülökparádé is gondoskodik.

 

A programok közül a koncerteken kívül a férfiak számára ígéretesnek tûnik az erotikus nõi fakírshow, a mellszépségverseny és a zárónapon a sörfesztivál szépe választás. A hölgyekre is gondolnak, így nem hiányozhat a Chippendale-show és az alkoholmentes sör sem. És hogy még egy kicsit elrugaszkodjunk az alkoholos sörtõl, a gyermeknapon is számos meglepetéssel szolgálnak a rendezõk. Az elsõ ötszáz 12 éven aluli kilátogató klasszikus vasárnapi ebédet ? rántott szelet, sült krumpli ? kap ingyen, dodzsem- és ugrálóvárjeggyel kiegészítve.  Forrs: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kszts - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejleszts
Programozs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elktelezett a kulturlt italfogyaszts irnt.
Szeszesital fogyasztst 18 v alatt nem ajnljuk.

Krjk, adja meg letkort!
Oldal elhagysa