Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Öt nap, öt megakoncert
2004. 04. 27. 13:51
Nem mindennapi programsorozatot kínál a 4. Csabai Sörfesztivál május 27?31. között a megyeszékhelyi sportcsarnoknál. Hetven csapon folyik majd a sör, megválasztják a fesztivál szépét, és az öt nap alatt öt megakoncertet élvezhet végig a közönség.

Több, mint 10 millió forintot áldoz arra a három szervező, a Bora-Patrick Kft., a Big Colosseum Kft. és az Expo-Team Kft., hogy május végén mindenki jól érezhesse magát a városi sportcsarnoknál a csabai sörfesztiválon. Az öt nap alatt öt élő megakoncertet rendeznek, fellép az Irigy Hónaljmirigy, az R-Go, a Bikini, a La Bomba és a Megasztárok döntőjének legalább nyolc résztvevője.

 

A tegnapi sajtótájékoztatón a szervezők nevében Bora Imre és Csanálosi László elmondta: mindezeken kívül számos kuriózummal várják az érdeklődőket. Az alap természetesen a sör, ezen italféleségből csapolva legalább 35?40-félét kínálnak. Új dizájn lesz a literes korsó, és hogy lehessen mire inni, arról a napi csülökparádé is gondoskodik.

 

A programok közül a koncerteken kívül a férfiak számára ígéretesnek tűnik az erotikus női fakírshow, a mellszépségverseny és a zárónapon a sörfesztivál szépe választás. A hölgyekre is gondolnak, így nem hiányozhat a Chippendale-show és az alkoholmentes sör sem. És hogy még egy kicsit elrugaszkodjunk az alkoholos sörtől, a gyermeknapon is számos meglepetéssel szolgálnak a rendezők. Az első ötszáz 12 éven aluli kilátogató klasszikus vasárnapi ebédet ? rántott szelet, sült krumpli ? kap ingyen, dodzsem- és ugrálóvárjeggyel kiegészítve.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása