Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

Második alkalommal rendezik meg augusztus utolsó napjaiban a Várkerti Vigasságokat.
A h√°romnapos fesztiv√°l c√©lja a sz√≥rakoztat√°s mellett, hogy megismertesse a nagyk√∂z√∂ns√©ggel a magyar bioterm√©keket, √©s a hungarikum italokat. Az esem√©nyt nyugodtan nevezhetj√ľk az õshonos magyar √©telek fesztiv√°lj√°nak is – hangzott el a programo
2008. 08. 14. 09:57

Tavaly elsõk√©nt rendezt√©k meg v√°rosunkban a V√°rkerti Vigass√°gokat a szervezõk viszont m√°r akkor elmondt√°k, hogy szeretn√©nek hagyom√°nyt teremteni a programsorozatb√≥l. Id√©n a tavalyin√°l is nagyobb √©rdeklõd√©sre sz√°m√≠tanak, hiszen egy h√≥nappal kor√°bban, augusztus 29-31-ig rendezik meg az esem√©nysorozatot.

- Az idei programk√≠n√°latot igyekezt√ľnk √ļgy √∂ssze√°ll√≠tani, hogy minden koroszt√°ly k√©pviselõi megtal√°lhass√°k k√∂zt√ľk a sz√°mukra legmegfelelõbbet. Olyan elõad√≥kat h√≠vtunk meg, akik biztosan nem okoznak majd csal√≥d√°st a kil√°togat√≥knak – fogalmazott a szerd√°n megtartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥n Bora Imre, az esem√©nyt szervezõ kft. vezetõje.A fell√©põk k√∂z√∂tt √©pp√ļgy megtal√°lhatjuk az Experidance t√°nccsoportot, mint a fenn√°ll√°s√°nak 25. √©vfordul√≥j√°t √ľnneplõ Ghymes egy√ľttest, akik egy jubileumi nagykoncerttel √©rkeznek a V√°rkerti Vigass√°gokra.

Mellett√ľk azonban t√∂bbek k√∂z√∂tt fell√©p m√©g M√°ri√≥, Oszvald Marika, Dina √©s Nagy Fer√≥ a Beatric√©vel. A h√°rom nap sor√°n k√ľl√∂n√∂s szerepet kap a gasztron√≥miai is. Az esem√©nysorozat egyik kiemelt programja a bogr√°csban k√©sz√ľlt √©telek fõzõversenye lesz, amelyre tavaly 67 csapat nevezett, id√©n viszont a szervezõk szeretn√©k, ha m√©g t√∂bb a versenyzõ jelentkezne.

– A mangalic√°b√≥l nem csak p√∂rk√∂ltet, hanem nagyon sokf√©le finom √©s eg√©szs√©ges √©telt lehet k√©sz√≠teni, b√≠zunk a csapatok fant√°zi√°j√°ban – fogalmazott Proh√°szka B√©la a zsûri eln√∂ke, aki azt is el√°rulta, hogy √ļgynevezett vakzsûriz√©ssel d√∂ntenek majd az eredm√©nyrõl, ami azt jelenti, hogy nem fogj√°k tudni, melyik √©telt ki fõzte.

 

A V√°rkerti Vigass√°gok fõszervezõi kihangs√ļlyozt√°k, hogy v√°rj√°k olyan biotermelõk jelentkez√©s√©t, akik sz√≠vesen ki√°ll√≠tan√°nak, ezt ugyanis t√©r√≠t√©smentesen megtehetik. A sajt√≥t√°j√©koztat√≥n jelenl√©võ Szab√≥ √Ārp√°d alpolg√°rmestertõl megtudtuk, hogy id√©n hat, a mostanihoz hasonl√≥ nagyrendezv√©ny volt Gyul√°n. V√©lem√©nye szerint a V√°rkerti Vigass√°gokra sz√ľks√©g van, √©s √≠g√©retet tett arra, hogy az √∂nkorm√°nyzat a j√∂võben is t√°mogatni fogja a programsorozatot.    ForrŠs: www.gyulanet.hu (2008.08.14.) 

  Kapcsolůdů Link: http://www.gyulanet.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=1 
Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa