Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Öt napig tart a sörünnep
2003. 05. 22. 21:02
Megkezdődött tegnap az immár ötnaposra bővült Csabai Sörfesztivál. Bár az időjárás miatt nem az égből pottyant az első söröshordó, a beígért legalább harmincféle sör, az élőkoncertek, a kefirbirkózás, a sörivó- és sörpocakverseny, a kulturális és vásári programok továbbra is csábítóan hatnak.

A szervezők, a Bora-Patrick Kft., az Expo Team Kft. és a Big Colosseum Kft. ismét sörünnepet rendeznek a megyeszékhelyen. A program már bejáratott, hiszen az első két sörfesztivál sikerrel zajlott a békéscsabai sportcsarnokban. Idén a közel tízmillió forintos költség mellett mintegy hatmillió körül szántak a programokra.

 

Tegnap Pap János polgármester megnyitotta a rendezvényt. Az egész fesztivál belépődíj nélkül üzemel május 25-éig, vasárnapig. A napok során öt nagy élőkoncerttel szórakoztatják a látogatókat, tegnap a V-Tech együttest várták a látogatók, ma Hevesi Tamás és barátai, valamint a La Bomba, szombaton a Bikini, vasárnap pedig a Bóbita szórakoztatja a vendégeket.

 

Ízelítő a többi programból: polgármesterek sörivó és sörcsapoló versenye, kefirbirkózás meglepetéssel, Skaliczki László kézilabda szövetségi kapitány élménybeszámolója a portugáliai vb-ről, vidámpark, söröskocsi, bajor-sarok literes korsókkal. Fellépnek: Zalatnay, Irigy Hónaljmirigy, Somló Tamás, Desperado, Dupla Kávé, Szikora, Charlie, Payer András, Erox Martini, Liszter és a Vadrózsák, Fekete László és még sokan mások. A zárónapon családi gyereknapra várják a látogatókat.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása