Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

√Ėt napig tart a s√∂r√ľnnep
2003. 05. 22. 21:02
Megkezdõd√∂tt tegnap az imm√°r √∂tnaposra bõv√ľlt Csabai S√∂rfesztiv√°l. B√°r az idõj√°r√°s miatt nem az √©gbõl pottyant az elsõ s√∂r√∂shord√≥, a be√≠g√©rt legal√°bb harmincf√©le s√∂r, az √©lõkoncertek, a kefirbirk√≥z√°s, a s√∂riv√≥- √©s s√∂rpocakverseny, a kultur√°lis √©s v√°s√°ri programok tov√°bbra is cs√°b√≠t√≥an hatnak.

A szervezõk, a Bora-Patrick Kft., az Expo Team Kft. √©s a Big Colosseum Kft. ism√©t s√∂r√ľnnepet rendeznek a megyesz√©khelyen. A program m√°r bej√°ratott, hiszen az elsõ k√©t s√∂rfesztiv√°l sikerrel zajlott a b√©k√©scsabai sportcsarnokban. Id√©n a k√∂zel t√≠zmilli√≥ forintos k√∂lts√©g mellett mintegy hatmilli√≥ k√∂r√ľl sz√°ntak a programokra.

 

Tegnap Pap J√°nos polg√°rmester megnyitotta a rendezv√©nyt. Az eg√©sz fesztiv√°l bel√©põd√≠j n√©lk√ľl √ľzemel m√°jus 25-√©ig, vas√°rnapig. A napok sor√°n √∂t nagy √©lõkoncerttel sz√≥rakoztatj√°k a l√°togat√≥kat, tegnap a V-Tech egy√ľttest v√°rt√°k a l√°togat√≥k, ma Hevesi Tam√°s √©s bar√°tai, valamint a La Bomba, szombaton a Bikini, vas√°rnap pedig a B√≥bita sz√≥rakoztatja a vend√©geket.

 

√ćzel√≠tõ a t√∂bbi programb√≥l: polg√°rmesterek s√∂riv√≥ √©s s√∂rcsapol√≥ versenye, kefirbirk√≥z√°s meglepet√©ssel, Skaliczki L√°szl√≥ k√©zilabda sz√∂vets√©gi kapit√°ny √©lm√©nybesz√°mol√≥ja a portug√°liai vb-rõl, vid√°mpark, s√∂r√∂skocsi, bajor-sarok literes kors√≥kkal. Fell√©pnek: Zalatnay, Irigy H√≥naljmirigy, Soml√≥ Tam√°s, Desperado, Dupla K√°v√©, Szikora, Charlie, Payer Andr√°s, Erox Martini, Liszter √©s a Vadr√≥zs√°k, Fekete L√°szl√≥ √©s m√©g sokan m√°sok. A z√°r√≥napon csal√°di gyereknapra v√°rj√°k a l√°togat√≥kat.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa