Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. augusztus 18. szombat -   Ilona napja van - holnap Huba napja lesz.         Sajtůfigyelű

√Ārva gyerekeknek, neh√©z sors√ļ csal√°doknak k√≠v√°nt aj√°nd√©k k√≠s√©ret√©ben boldog kar√°csonyt a Bora Kft.
T√≠z csal√°dnak var√°zsoltak az √ľnnepre ter√ľlj asztalk√°mot
2009. 01. 12. 10:40
A neh√©z sors√ļ csal√°dok id√©n is sz√°m√≠thattak a b√©k√©scsabai Bora Kft.-re. Az italnagykereskedelemmel foglalkoz√≥ c√©g a tavalyi kar√°csony ut√°n id√©n is megsz√©p√≠tette t√≠z csal√°d √ľnnep√©t. A t√°rsas√°g a T√∂rpi kar√°csonya c√≠m√Ľ felh√≠v√°sukra √©rkez√Ķ sok-sok lev√©lb√Ķl v√°lasztott ki t√≠zet, s ,,k√©zbes√≠tette" szem√©lyesen az aj√°nd√©kot.

Hogy a meglepet√©s teljes legyen, Bora Anik√≥ √©s Sz√°sz P√©ter a Bora Kft. munkat√°rsai, valamint Szab√≥ √Āgnes marketing munkat√°rs k√ľl√∂n √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl cs√∂ngetett be Gyul√°n az Orsovai √ļti lak√≥otthonba is. Innen √≠rt levelet nekik a 13 √©ves Petra. A kisl√°ny sorai valamennyi√Ķj√ľket m√©lyen megind√≠tott√°k. A nyolc testv√©r 2002-ben √∂t h√≥nap alatt vesz√≠tette el mindk√©t sz√ľl√Ķj√©t. A gyerekeket — a legfiatalabb ikerp√°r most 10, a legid√Ķsebb fi√ļ 20 — √°llami gondoskod√°sba vett√©k. ,,Eleinte sokat s√≠rtunk, hi√°nyoztak apu√©k, a megszokott k√∂rnyezet√ľnk, kicsit f√©lt√ľnk is. Id√Ķk√∂zben hozz√°nk k√∂lt√∂z√∂tt egy nagyfi√ļ, egy √≥vod√°s testv√©rp√°r √©s legut√≥bb egy 15 √©ves l√°ny. Lehet, hogy furcs√°n hangzik, de most m√°r √≠gy tizenketten vagyunk egy nagy csal√°d." — √≠rta Petra, aki ezzel szeretett volna kar√°csonyi meglepet√©st szerezni a t√∂bbieknek. Nevel√Ķj√©vel v√©gig titokba tartotta a terv√©t, √≠gy le√≠rhatatlan volt az √∂r√∂m, amikor a Kft. munkat√°rsai az √ľd√≠t√Ķkkel, gyerekpezsg√Ķkkel, gy√ľm√∂lccsel, bejglivel, szaloncukorral meg egy hatalmas szatyor j√°t√©kkal √©s kabalafigur√°val meg√©rkeztek a lak√°sotthonba. A kicsik boldogan szor√≠tott√°k magukhoz a j√°t√©kokat √©s kipr√≥b√°lt√°k valamennyit. B√ļcs√ļz√≥ul kar√°csonyi verseket szavaltak, ezzel csaltak k√∂nnyet a vend√©gek szem√©be.
A Bora Kft. munkat√°rsai egyet√©rtettek abban, hogy aki csal√°dban n√Ķtt fel, annak felfoghatatlan ezeknek a gyerekeknek a sorsa. √Ām azt is l√°tt√°k, hogy a tizenk√©t fiatal sz√≠vb√Ķl tud √∂r√ľlni, s ehhez az √∂r√∂mh√∂z most a c√©g is hozz√°j√°rulhatott.

A kicsik nem b√≠rtak betelni a sok-sok aj√°nd√©kkal. A kincseken testv√©riesen osztoztak. A gy√∂ngy√∂ket felszippant√≥ elemes j√°t√©kporsz√≠v√≥ lett a kedvenc. A gyerekfel√ľgyel√Ķ nem kis b√ľszkes√©ggel jegyezte meg, nem v√©letlen, hogy p√©ld√°s rend √©s tisztas√°g van az otthonukban. Nagy figyelmet ford√≠tanak az √∂n√°ll√≥ √©letre nevel√©sre, az otthoni teend√Ķket felv√°ltva v√©gzik. Soha nincs vita azon, ki mosogat, ki porsz√≠v√≥zik, fi√ļk √©s l√°nyok egyar√°nt sz√≠vesen √©s √ľgyesen v√©gzik el a h√°zi munk√°t.


  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap - 2008. december 22. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa