Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 18. kedd -   DiŠna napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtůfigyelű

Adomány-díj Bora Imrének
2009. 02. 10. 09:00
A magyar kult√ļra napj√°t, K√∂lcsey Ferenc Himnusz√°nak sz√ľlet√©s√©t B√©k√©s Megye √Ėnkorm√°nyzata id√©n Orosh√°z√°n √ľnnepelte.

A janu√°r 21-√©n megrendezett √ľnneps√©gen n√©gy helyi kit√ľntet√©s mellett itt hirdett√©k ki a 2009-es √©v Adom√°ny-d√≠j√°nak boldog tulajdonos√°t is.

El√∂lj√°r√≥ban a vend√©gl√°t√≥ telep√ľl√©s polg√°rmestere, N√©meth B√©la eml√©keztette a k√∂z√∂ns√©get arra, hogy Orosh√°za √©let√©ben a magyar kult√ļra ir√°nti tisztelet nem mer√ľl ki egy-k√©t rendezv√©ny megszervez√©s√©vel. Janu√°r v√©g√©ig gazdag a programk√≠n√°lat.

A magyar kult√ļra √∂nmagunk mûvel√©s√©t, √©let√ľnk szebb√© t√©tel√©t jeleni, de seg√≠ti sz√°munkra a megmarad√°st is – e szavakkal k√∂sz√∂nt√∂tte Farkas Zolt√°n, a B√©k√©s Megyei √Ėnkorm√°nyzat aleln√∂ke a k√∂z√∂ns√©get az orosh√°zi mûvelõd√©si k√∂zpont sz√≠nh√°zterm√©ben, ahol sz√≠nes mûsorral √©s d√≠j√°tad√≥kkal eml√©keztek meg a magyar kult√ļra napj√°r√≥l.

Az √ľnnepi elõad√°sok ut√°n –citeraj√°t√©k, madrig√°lk√≥rus – Farkas Zolt√°n aleln√∂k adta √°t az idei Adom√°ny-d√≠jat, V√°rkonyi J√°nos b√©k√©scsabai festõmûv√©sz V√°ndorzen√©szek c√≠mû olajfestm√©ny√©t Bora Imr√©nek. A Bora Kft. tulajdonosa √©s c√©ge sz√°mos rendezv√©nynek √©s a J√≥kai-sz√≠nh√°znak is t√°mogat√≥ja. Ennek k√∂sz√∂nhetõen a sz√≠nh√°z igazgat√≥ja, Fekete P√©ter k√ľl√∂n aj√°nd√©kkal is kedveskedett az √ľnnepeltnek.

 

   ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap - 2009. janu√°r 22. 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa