Bemutatkozů           Sajtůfigyelű           HŪrek-aktualitŠsok           Kťpgalťria
2018. szeptember 24. hťtfű -   Gellťrt, Mercťdesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtůfigyelű

A sörfesztivál ismét siker lesz?
2002. 05. 18. 11:07
Nagy rendezv√©nyhez m√©lt√≥n lesz minden j√∂võ h√©ten B√©k√©scsab√°n, cs√ľt√∂rt√∂ktõl vas√°rnapig: s√∂r√∂skocsi (a v√°rosban √©s a megy√©ben is), kefirbirk√≥z√°s s√∂riv√≥ √©s s√∂rpocakverseny, kultur√°lis programok. S mivel a gyereknap is ilyent√°jt van, az apr√≥s√°gokr√≥l sem feledkeztek meg a m√°sodik Csabai S√∂rfesztiv√°l szervezõi. (A kicsik persze nem s√∂rt kapnak.)

A tavalyi - meggyõzõd√©ssel mondhat√≥an - nagy sikerû elsõ nekifut√°s ut√°n nekirugaszkodnak id√©n is a szervezõk, a Bora-Patrick Ital-nagykereskedelmi Kft., Csan√°losi L√°szl√≥ v√°llalkoz√≥ √©s az Expo Team Kft., hogy s√∂r√ľnnepet rendezzenek a megyesz√©khelyen. A tavalyi esem√©ny saj√°t bevall√°suk szerint sz√°mokkal m√©rhetõ profitot nem hozott, de b√≠znak abban, hogy eben az √©vben a befektetett 9 milli√≥ m√°r nyeres√©get is termel.

 

M√°jus 23-√°n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n az elsõ nap az √©gbõl ejtõernyõvel pottyan√≥ √©s ingyen kim√©rt s√∂r√∂shord√≥val kezdõdik - a hagyom√°nyteremt√©s jegy√©ben -, majd az eg√©sz fesztiv√°l bel√©põd√≠j n√©lk√ľl √ľzemel. √ćzel√≠tõ a programb√≥l: tehets√©ges fell√©põk megyei mûsora, AD St√ļdi√≥, Anita, Szikora Robi, Kadlott Karcsi, F√ľsti Fecsk√©k, Zalatnay, Kom√°r √©s m√©g sokan m√°sok. A z√°r√≥napon csal√°di gyereknapra v√°rj√°k a l√°togat√≥kat, ahonnan √°ll√≠t√≥lag egyetlen gyerek sem mehet haza aj√°nd√©k n√©lk√ľl. A sz√≥rakoz√°sr√≥l D√©v√©nyi Tibor gondoskodik.

 

A rendezv√©ny elsõ napj√°n ismertetik a lapunkban meghirdetett s√∂rj√°t√©k eredm√©ny√©t. Csak az nyerhet, aki jelen van - h√≠vt√°k fel a figyelmet a szervezõk.  ForrŠs: B√©k√©s Megyei H√≠rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kťszŪtťs - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztťs
ProgramozŠs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkŲtelezett a kulturŠlt italfogyasztŠs irŠnt.
Szeszesital fogyasztŠsŠt 18 ťv alatt nem ajŠnljuk.

KťrjŁk, adja meg ťletkorŠt!
Oldal elhagyŠsa