Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

A sörfesztivál ismét siker lesz?
2002. 05. 18. 11:07
Nagy rendezvényhez méltón lesz minden jövő héten Békéscsabán, csütörtöktől vasárnapig: söröskocsi (a városban és a megyében is), kefirbirkózás sörivó és sörpocakverseny, kulturális programok. S mivel a gyereknap is ilyentájt van, az apróságokról sem feledkeztek meg a második Csabai Sörfesztivál szervezői. (A kicsik persze nem sört kapnak.)

A tavalyi - meggyőződéssel mondhatóan - nagy sikerű első nekifutás után nekirugaszkodnak idén is a szervezők, a Bora-Patrick Ital-nagykereskedelmi Kft., Csanálosi László vállalkozó és az Expo Team Kft., hogy sörünnepet rendezzenek a megyeszékhelyen. A tavalyi esemény saját bevallásuk szerint számokkal mérhető profitot nem hozott, de bíznak abban, hogy eben az évben a befektetett 9 millió már nyereséget is termel.

 

Május 23-án, csütörtökön az első nap az égből ejtőernyővel pottyanó és ingyen kimért söröshordóval kezdődik - a hagyományteremtés jegyében -, majd az egész fesztivál belépődíj nélkül üzemel. Ízelítő a programból: tehetséges fellépők megyei műsora, AD Stúdió, Anita, Szikora Robi, Kadlott Karcsi, Füsti Fecskék, Zalatnay, Komár és még sokan mások. A zárónapon családi gyereknapra várják a látogatókat, ahonnan állítólag egyetlen gyerek sem mehet haza ajándék nélkül. A szórakozásról Dévényi Tibor gondoskodik.

 

A rendezvény első napján ismertetik a lapunkban meghirdetett sörjáték eredményét. Csak az nyerhet, aki jelen van - hívták fel a figyelmet a szervezők.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása