Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Sörfesztivál, Csülökparádé, Csaba Expo együtt
2009. 06. 08. 14:27
Május 27. és június 1. között rendezik meg a IX. Csabai Sörfesztivált és Csülökparádét a városi sportcsarnoknál. Bora Imre főszervező a hétfői tájékoztatón elmondta: 34-fajta csapolt sört kínálnak, többek között 1126 óta gyártott apátsági nedűket, 1664 óta készített francia gyümölcssört.

Jön az angliai emeletes busz négyféle itallal, újdonság lesz a Vonyarcvashegyről érkező 1800 liter kapacitású sörkamion. A nedűket literes és pintes korsókból fogyaszthatják a megjelentek.

Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke elmondta: jövő szombaton megrendezik a csülökpörköltfőző-versenyt, június 1-jén ezerliteres óriásbográcsban káposztás cvekedlit főznek pirított csülökkel.

Kínálják majd a ma bemutatott csabai sörös-csülkös kalácsot is. Koncertet ad többek között a Republic, a Deák Bill Blues Band, az Edda, a Magna Cum Laude és Demjén Ferenc. A sörfesztivál idején, május 29-június 1. között tartják a XVII. Csaba Expót, benne az I. Békési Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari kiállítással.  Forrás: Békés Megyei Hírlap (2009. május 18.) 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása