Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtófigyelő

Sörfesztivál: barcás öröm, komoly komlĂłszörpfogyás a BL-döntõn
2009. 06. 08. 14:30
Rágták a körmĂĽket, itták a sörĂĽket, ettĂ©k a csĂĽlköket. A IX. Csabai Sörfesztivál Ă©s CsĂĽlökparádĂ© szerdai, nulladik napjának slágere a labdarĂşgĂł BL-döntõ volt a Barcelona Ă©s a Manchester United fõszereplĂ©sĂ©vel.

A bĂ©kĂ©scsabai sportcsarnoknál sörileg fölĂ©nybe kerĂĽltek a Rooney- Ă©s Ronaldo-hĂ­võk, hiszen igazi angol emeletes buszbĂłl ihatták kedvenc nedûjĂĽket. A meccset viszont a katalánok nyertĂ©k, a gyõzelemre pedig a csabai „barcások” is lehörpintettek nĂ©hány literes korsĂłval, az ĂŤr KocsmasĂł keretĂ©ben.

CsĂĽtörtökön aztán hivatalosan is megnyitották az ország leglátogatottabb sörfesztiválját, pĂ©nteken pedig a civil szervezetek csĂĽlökpörköltfõzĂ©sben mĂ©rik össze tudásukat, hogy aztán szombaton száz csapat mutassa meg ebbĂ©li fõzõtudományát. A szĂ­npadon neves elõadĂłk szĂłrakoztatják a nagyĂ©rdemût, ma fellĂ©p a Deák Bill Blues Band, a Bon Bon, Auth Csilla, SomlĂł Tamás, Hevesi Tamás Ă©s a La Bomba. Szombaton Karen Carrollt Ă©s a Magna Cum LaudĂ©t is láthatják, hallhatják a megjelentek.  Forrás: BĂ©kĂ©s Megyei HĂ­rlap (2009. május 28.) 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása