Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Sörfesztivál: barcás öröm, komoly komlószörpfogyás a BL-döntőn
2009. 06. 08. 14:30
Rágták a körmüket, itták a sörüket, ették a csülköket. A IX. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé szerdai, nulladik napjának slágere a labdarúgó BL-döntő volt a Barcelona és a Manchester United főszereplésével.

A békéscsabai sportcsarnoknál sörileg fölénybe kerültek a Rooney- és Ronaldo-hívők, hiszen igazi angol emeletes buszból ihatták kedvenc nedűjüket. A meccset viszont a katalánok nyerték, a győzelemre pedig a csabai „barcások” is lehörpintettek néhány literes korsóval, az Ír Kocsmasó keretében.

Csütörtökön aztán hivatalosan is megnyitották az ország leglátogatottabb sörfesztiválját, pénteken pedig a civil szervezetek csülökpörköltfőzésben mérik össze tudásukat, hogy aztán szombaton száz csapat mutassa meg ebbéli főzőtudományát. A színpadon neves előadók szórakoztatják a nagyérdeműt, ma fellép a Deák Bill Blues Band, a Bon Bon, Auth Csilla, Somló Tamás, Hevesi Tamás és a La Bomba. Szombaton Karen Carrollt és a Magna Cum Laudét is láthatják, hallhatják a megjelentek.  Forrás: Békés Megyei Hírlap (2009. május 28.) 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása