Bemutatkoz           Sajtfigyel           Hrek-aktualitsok           Kpgalria
2018. szeptember 18. kedd -   Dina napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtfigyel

Újra itt a SÖR-ös játék
A tehetségkutatóra is lehet jelentkezni
2002. 05. 04. 16:29
Május 23-26. között második alkalommal rendezi meg a Bora-Patrick Kft. és az Expo-Team Kft. a Csabai sörfesztivált a városi sportcsarnok területén. Az elmúlt évi nagy érdeklõdésen felbuzdulva a sörfesztivál szervezõi és a Békés Megyei Hírlap újraindítják játékaikat, akcióikat.

Az idén is lesz SÖR-ös játék, aminek a lényege az, hogy május 7-16. között 7 alkalommal összesen 14 sörrel, sörkultúrával kapcsolatos kérdést teszünk fel a Hírlapban. A játékosoknak a helyes válaszokat az utolsó kérdések megjelenése után, legkésõbb május 21-éig kell elküldeniük postai levelezõlapon vagy levélben a Népújság Kft. címére (5600 Békéscsaba, Munkácsy utca 4. szám). A levelezõlapra írják rá: Sörfesztivál. Azok a játékosok, akik a 14 kérdésbõl legalább 8-ra helyes választ adnak, sorsoláson vesznek részt. Ezt a sörfesztivál nyitónapján, május 23-án, 18 órakor rendezik a helyszínen. A fõdíjak - 3 darab 50 ezer forint értékû ajándék - mellett 10 értékes ajándéktárgyat is kisorsolnak. A tavalyi évhez hasonlóan idén is csak azok nyerhetnek, akik a sorsoláson személyesen is jelen vannak. Amennyiben nincs ott a nyertes, úgy újra sorsolnak.

 

A múlt évi sörfesztivál másik nagy sikert aratott, és azóta a résztvevõk által hiányolt akciója a tehetségkutató-verseny. Nos, a lehetõség most újra adott. A megye, a régió fiatal és kevésbé fiatal mûvészeit hívják a szervezõk egy megmérettetésre kategóriáktól függetlenül. A mûsorszámok a jelentkezõk számától függõen kerülnek be a programba. A legtehetségesebbeket a szervezõk díjazzák, valamint lehetõséget kapnak, hogy profi háttérrel mutassák be mûsorukat. A tavalyi fellépõk közül néhányan befutottak, azóta állandó fellépéseik vannak. Az érdeklõdõk május 11-éig az Expo-Team Kft.-nél - 5600 Békéscsaba, Kisrét 87., telefon: (66) 432-345 - jelentkezhetnek.  Forrs: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal kszts - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejleszts
Programozs


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elktelezett a kulturlt italfogyaszts irnt.
Szeszesital fogyasztst 18 v alatt nem ajnljuk.

Krjk, adja meg letkort!
Oldal elhagysa