Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Újra itt a SÖR-ös játék
A tehetségkutatóra is lehet jelentkezni
2002. 05. 04. 16:29
Május 23-26. között második alkalommal rendezi meg a Bora-Patrick Kft. és az Expo-Team Kft. a Csabai sörfesztivált a városi sportcsarnok területén. Az elmúlt évi nagy érdeklődésen felbuzdulva a sörfesztivál szervezői és a Békés Megyei Hírlap újraindítják játékaikat, akcióikat.

Az idén is lesz SÖR-ös játék, aminek a lényege az, hogy május 7-16. között 7 alkalommal összesen 14 sörrel, sörkultúrával kapcsolatos kérdést teszünk fel a Hírlapban. A játékosoknak a helyes válaszokat az utolsó kérdések megjelenése után, legkésőbb május 21-éig kell elküldeniük postai levelezőlapon vagy levélben a Népújság Kft. címére (5600 Békéscsaba, Munkácsy utca 4. szám). A levelezőlapra írják rá: Sörfesztivál. Azok a játékosok, akik a 14 kérdésből legalább 8-ra helyes választ adnak, sorsoláson vesznek részt. Ezt a sörfesztivál nyitónapján, május 23-án, 18 órakor rendezik a helyszínen. A fődíjak - 3 darab 50 ezer forint értékű ajándék - mellett 10 értékes ajándéktárgyat is kisorsolnak. A tavalyi évhez hasonlóan idén is csak azok nyerhetnek, akik a sorsoláson személyesen is jelen vannak. Amennyiben nincs ott a nyertes, úgy újra sorsolnak.

 

A múlt évi sörfesztivál másik nagy sikert aratott, és azóta a résztvevők által hiányolt akciója a tehetségkutató-verseny. Nos, a lehetőség most újra adott. A megye, a régió fiatal és kevésbé fiatal művészeit hívják a szervezők egy megmérettetésre kategóriáktól függetlenül. A műsorszámok a jelentkezők számától függően kerülnek be a programba. A legtehetségesebbeket a szervezők díjazzák, valamint lehetőséget kapnak, hogy profi háttérrel mutassák be műsorukat. A tavalyi fellépők közül néhányan befutottak, azóta állandó fellépéseik vannak. Az érdeklődők május 11-éig az Expo-Team Kft.-nél - 5600 Békéscsaba, Kisrét 87., telefon: (66) 432-345 - jelentkezhetnek.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása