Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. november 12. hétfő -   Jónás, Renátó napja van - holnap Szilvia napja lesz.         Sajtófigyelő

Többezres tömeggel és tortával ünnepelt a Magna Cum Laude
2009. 06. 08. 14:32
Budapesti jubileumi és lemezbemutató koncertje elõtt utoljára lépett színpadra „hazai pályán” a Magna Cum Laude. A zenekar szombati, mintegy másfél órás koncertjére több ezren voltak kíváncsiak a sörfesztiválon.

A gyulai zenekar az amerikai Karen Carroll és Mississippi Grave Diggers után lépett színpadra a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé szombati esti fõprogramjaként. Mint azt Mezõ Misi, a Magna Cum Laude frontembere is elmondta, a csapat mára megérett arra, hogy – elõzenekari státuszból feljebb avanzsálva – immár saját estét kapjon a Békés megyeiek ezreit vonzó fesztiválon, melynek szervezõivel igen jó viszonyt ápolnak évek óta.

A zenekarral való baráti kapcsolatáról tett bizonyságot a fesztivált szervezõ Bora Imre és Csanálosi László is, amikor két Magna-sláger között egy szikrákat szóró tûzijátékkal díszített, 10-est formáló tortával jelent meg a színpadon, s köszöntötte az idén jubiláló magnás fiúkat.

Az ünnepi alkalom apropóján késõbb egy üveg pezsgõ is elõkerült, melyet kis híján „Schumacher-módra” locsolt a rajongók közé Mezõ Misi, ám – tekintettel a hûvös, szeles idõjárási viszonyokra, illetve a hasznosabb felhasználás lehetõségére – végül szárazon folytatódott a koncert.

Nem a pezsgõ volt egyébként az egyetlen ital, mely megtörte a malátanedû monopóliumát a sörfesztivál szombati estéjén, a közönség ugyanis gyakorlatilag a Magna-koncert elsõ számától kezdve folyamatosan követelte a hivatalosan csak június 5-én, a budapesti Petõfi Csarnokban rendezendõ lemezbemutató koncerten debütáló Pálinka song-ot.

A sörfesztiválon természetesen felcsendültek a zenekar legismertebb slágerei: sok más mellett a „Vidéki sanzon”, a „Színezd újra!”, a „Se kép, se hang”, a „Minden állomás” és a „Lehet, hogy eltört” is elhangzott. Igazi meglepetés volt, hogy a hivatalos bemutató elõtt itthon debütált koncertszínpadon a csapat két új szerzeménye, melyek az új Magna-lemezen szerepelnek majd.  Forrás: Békés Megyei Hírlap (2009. május 31.) 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása