Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Csabai bor- és pezsgőünnep
2001. 12. 04. 11:10
Sörre bor, mindenkor - tartja a mondás, és így van ezzel rendezvényileg a Bora-Patrick Kft., valamint az Expo-Team Kft. is. A nagy sikert aratott békéscsabai sörfesztivál után december 7-8-án, pénteken és szombaton megrendezik a Csabai bor- és pezsgőünnepet a megyeszékhelyi sportcsarnokban.

A legjelentősebb magyarországi borvidékek - például tokaji, villányi, alföldi - termékeivel, valamint többek között Törley és BB-pezsgőkkel találkozhatnak az érdeklődők a kétnapos kiállításon és vásáron. A szervezők nevében Bora Imre elmondta: a hazai borok látványos forgatagában különleges chilei, kaliforniai és francia palackozású nedűkkel is szolgálnak a látogatóknak. A rendezvényen a kóstolás mellett lehetőséget biztosítanak arra is, hogy mindenki megvásárolja a karácsonyi asztalra a finom borokat, illetve ajándékként meglepje ezekkel barátait, ismerőseit. Természetesen a pezsgőkre is igaz mindez, csak már ha ünnephez kötjük, inkább a szilveszter jut eszünkbe.

 

A bor- és pezsgőünnepre mindkét napon 300 forint lesz a belépő. Ez magában foglal egy emblémával ellátott szép borospoharat és benne van a műsor megtekintése, melyben pénteken és szombaton is neves, népszerű előadók lépnek színpadra Koós Jánostól, Payer Andrástól a ,,3+2" együttesig.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása