Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 18. kedd -   Diána napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtófigyelő

Csabai bor- Ă©s pezsgõĂĽnnep
2001. 12. 04. 11:10
Sörre bor, mindenkor - tartja a mondás, Ă©s Ă­gy van ezzel rendezvĂ©nyileg a Bora-Patrick Kft., valamint az Expo-Team Kft. is. A nagy sikert aratott bĂ©kĂ©scsabai sörfesztivál után december 7-8-án, pĂ©nteken Ă©s szombaton megrendezik a Csabai bor- Ă©s pezsgõĂĽnnepet a megyeszĂ©khelyi sportcsarnokban.

A legjelentõsebb magyarországi borvidĂ©kek - pĂ©ldául tokaji, villányi, alföldi - termĂ©keivel, valamint többek között Törley Ă©s BB-pezsgõkkel találkozhatnak az Ă©rdeklõdõk a kĂ©tnapos kiállĂ­táson Ă©s vásáron. A szervezõk nevĂ©ben Bora Imre elmondta: a hazai borok látványos forgatagában kĂĽlönleges chilei, kaliforniai Ă©s francia palackozásĂş nedûkkel is szolgálnak a látogatĂłknak. A rendezvĂ©nyen a kĂłstolás mellett lehetõsĂ©get biztosĂ­tanak arra is, hogy mindenki megvásárolja a karácsonyi asztalra a finom borokat, illetve ajándĂ©kkĂ©nt meglepje ezekkel barátait, ismerõseit. TermĂ©szetesen a pezsgõkre is igaz mindez, csak már ha ĂĽnnephez kötjĂĽk, inkább a szilveszter jut eszĂĽnkbe.

 

A bor- Ă©s pezsgõĂĽnnepre mindkĂ©t napon 300 forint lesz a belĂ©põ. Ez magában foglal egy emblĂ©mával ellátott szĂ©p borospoharat Ă©s benne van a mûsor megtekintĂ©se, melyben pĂ©nteken Ă©s szombaton is neves, nĂ©pszerû elõadĂłk lĂ©pnek szĂ­npadra KoĂłs JánostĂłl, Payer AndrástĂłl a ,,3+2" egyĂĽttesig.  Forrás: BĂ©kĂ©s Megyei HĂ­rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása