Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Égből jön az első hordó
2001. 08. 30. 14:22
Ma kezdődik az I. Csabai Sörfesztivál vasárnap estig tartó programsorozata a békéscsabai városi sportcsarnok zöldövezetében, többek között egy 2500 négyzetméteres bajor sörsátorban.

Mintegy 30-fajta csapolt sört mérnek a rendezvényen, de az ital- és ételválaszték széles lesz a sörön kívül is, hiszen a rövid italoktól, üdítőktől, ásványvizektől a koktélokig, a grillkolbásztól a különböző ízesítésű sült húsokig minden megtalálható. Körítésként pedig minden korosztály számára érdekességeket tartogató, felvonultató szórakoztató programokat kínálnak ingyenesen a szervezők.


Ma délután 15 órakor az égből érkezik az első söröshordó ejtőernyős segédlettel. Ezután a lapunk és a fesztiválszervezők közös felhívására jelentkező és kiválasztott megyei tehetségek lépnek színpadra produkcióikkal. Ezen programra minden nap sor kerül az előadóműfajok széles skáláját felölelve. A csütörtöki programban még többek között látható, hallható lesz Bery, a slágerlisták vezetője, együtt dáridózhatnak a megjelentek Pataky Attilával, együtt mulathatnak a Dupla Kávéval. Természetesen a sörfesztivál mai kínálatából a sörivó verseny sem hiányozhat.  Forrás: Békés Megyei Hírlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása