Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 24. hétfő -   Gellért, Mercédesz napja van - holnap Eufrozina, Kende napja lesz.         Sajtófigyelő

Égbõl jön az elsõ hordĂł
2001. 08. 30. 14:22
Ma kezdõdik az I. Csabai Sörfesztivál vasárnap estig tartĂł programsorozata a bĂ©kĂ©scsabai városi sportcsarnok zöldövezetĂ©ben, többek között egy 2500 nĂ©gyzetmĂ©teres bajor sörsátorban.

Mintegy 30-fajta csapolt sört mĂ©rnek a rendezvĂ©nyen, de az ital- Ă©s Ă©telválasztĂ©k szĂ©les lesz a sörön kĂ­vĂĽl is, hiszen a rövid italoktĂłl, ĂĽdĂ­tõktõl, ásványvizektõl a koktĂ©lokig, a grillkolbásztĂłl a kĂĽlönbözõ Ă­zesĂ­tĂ©sû sĂĽlt hĂşsokig minden megtalálhatĂł. KörĂ­tĂ©skĂ©nt pedig minden korosztály számára Ă©rdekessĂ©geket tartogatĂł, felvonultatĂł szĂłrakoztatĂł programokat kĂ­nálnak ingyenesen a szervezõk.


Ma dĂ©lután 15 Ăłrakor az Ă©gbõl Ă©rkezik az elsõ söröshordĂł ejtõernyõs segĂ©dlettel. Ezután a lapunk Ă©s a fesztiválszervezõk közös felhĂ­vására jelentkezõ Ă©s kiválasztott megyei tehetsĂ©gek lĂ©pnek szĂ­npadra produkciĂłikkal. Ezen programra minden nap sor kerĂĽl az elõadĂłmûfajok szĂ©les skáláját felölelve. A csĂĽtörtöki programban mĂ©g többek között láthatĂł, hallhatĂł lesz Bery, a slágerlisták vezetõje, egyĂĽtt dáridĂłzhatnak a megjelentek Pataky Attilával, egyĂĽtt mulathatnak a Dupla KávĂ©val. TermĂ©szetesen a sörfesztivál mai kĂ­nálatábĂłl a sörivĂł verseny sem hiányozhat.  Forrás: BĂ©kĂ©s Megyei HĂ­rlap 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása