Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2018. szeptember 18. kedd -   Diána napja van - holnap Vilhelmina napja lesz.         Sajtófigyelő

Ăšgy tûnik egyre inkább kezdik magukĂ©nak Ă©rezni a gyulaiak, Ă©s az idelátogatĂł turisták a Várkerti Vigasságok programjait
2009. 09. 07. 15:28

Az idĂ©n harmadik alkalommal megrendezett fesztiválon ugyanis már az elsõ kĂ©t napon minden eddiginĂ©l többen voltak kĂ­váncsiak a programokra.

Bõven akadtak baráti társaságok is, akik beneveztek a fõzõversenyekre. Ameddig szombaton a tûzõ nappal is meg kellett birkĂłzniuk a versenyzõknek, addig vasárnap már kellemesebb klĂ­mában sĂĽtögethettĂ©k a pecsenyĂ©iket.Mint minden rendezvĂ©nynek, Ă­gy ennek a fesztiválnak is kellett nĂ©mi idõ, hogy a közönsĂ©g megszeresse, Ă©s szĂ­vesen vegyen rĂ©szt rajta, a mostani harmadik programsorozatra már minden eddiginĂ©l többen voltak kĂ­váncsiak, ami bizonyĂ­tja a kezdemĂ©nyezĂ©sĂĽnk lĂ©tjogosultságát. A kezdetektõl fogva tudatos cĂ©lunk volt a magyar Ă©telek nĂ©pszerûsĂ­tĂ©se, ezĂ©rt is rendeztĂĽk meg szombaton a Bográcsban kĂ©szĂĽlt mangalica Ă©telek fõzõversenyĂ©t - emelte ki Ă©rdeklõdĂ©sĂĽnkre a fesztiváli forgatagban Bora Imre, fõszervezõ.

 A fõzõversenyek ugyancsak jĂł hangulatban zajlottak, gyakran kerĂĽlt elõ az ehhez szinte nĂ©lkĂĽlözhetetlen pálinka, de volt olyan csapat, aki cigányzenĂ©szeket is hozatott magának. A Prohászka BĂ©la vezette zsûrinek akadt dolga bõven, mire kiválasztotta a dĂ­jazottakat, egymás után Ă©rkeztek az Ă­tĂ©szek asztalára az Ă©telköltemĂ©nyek.

- Itt csak a kiválĂł Ă©s a mĂ©g kiválĂłbb Ă©telek között tudunk dönteni, hiszen minden egyes csapat rendkĂ­vĂĽl szĂ­nvonalas teljesĂ­tmĂ©nyt nyĂşjtott - árulta el a zsûrizĂ©s közben a mesterszakács.
PĂ©nteken DemjĂ©n Ferenc, szombaton az R-GO töltötte meg a szĂ­npad elõtti teret, vasárnap este pedig a Magna Cum Laude zárja a programsorozatot.


  Forrás: Gyula net 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása