Bemutatkozó           Sajtófigyelő           Hírek-aktualitások           Képgaléria
2017. december 16. szombat -   Etelka, Aletta napja van - holnap Lázár, Olimpia napja lesz.         Sajtófigyelő

Úgy tűnik egyre inkább kezdik magukénak érezni a gyulaiak, és az idelátogató turisták a Várkerti Vigasságok programjait
2009. 09. 07. 15:28

Az idén harmadik alkalommal megrendezett fesztiválon ugyanis már az első két napon minden eddiginél többen voltak kíváncsiak a programokra.

Bőven akadtak baráti társaságok is, akik beneveztek a főzőversenyekre. Ameddig szombaton a tűző nappal is meg kellett birkózniuk a versenyzőknek, addig vasárnap már kellemesebb klímában sütögethették a pecsenyéiket.Mint minden rendezvénynek, így ennek a fesztiválnak is kellett némi idő, hogy a közönség megszeresse, és szívesen vegyen részt rajta, a mostani harmadik programsorozatra már minden eddiginél többen voltak kíváncsiak, ami bizonyítja a kezdeményezésünk létjogosultságát. A kezdetektől fogva tudatos célunk volt a magyar ételek népszerűsítése, ezért is rendeztük meg szombaton a Bográcsban készült mangalica ételek főzőversenyét - emelte ki érdeklődésünkre a fesztiváli forgatagban Bora Imre, főszervező.

 A főzőversenyek ugyancsak jó hangulatban zajlottak, gyakran került elő az ehhez szinte nélkülözhetetlen pálinka, de volt olyan csapat, aki cigányzenészeket is hozatott magának. A Prohászka Béla vezette zsűrinek akadt dolga bőven, mire kiválasztotta a díjazottakat, egymás után érkeztek az ítészek asztalára az ételköltemények.

- Itt csak a kiváló és a még kiválóbb ételek között tudunk dönteni, hiszen minden egyes csapat rendkívül színvonalas teljesítményt nyújtott - árulta el a zsűrizés közben a mesterszakács.
Pénteken Demjén Ferenc, szombaton az R-GO töltötte meg a színpad előtti teret, vasárnap este pedig a Magna Cum Laude zárja a programsorozatot.


  Forrás: Gyula net 

Vissza a cikkekhez
Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás


 
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. elkötelezett a kulturált italfogyasztás iránt.
Szeszesital fogyasztását 18 év alatt nem ajánljuk.

Kérjük, adja meg életkorát!
Oldal elhagyása